Tomteparaden

Har varit och kollat på tomteparaden, den va la ganska så bra. Det var ju det gamla vanliga om man säger så men det är ju mysigt. ^^ Vi käkade sedan på Canton som är en kinesisk restaurang och jag vart totoalt proppMätt!! Och jag saknar verkligen att träna, det är ju liksom så himla gött speciellt efter att man har ätit en massa att bara dra och och springa, men det kan jag ju verkligen inte göra nu förrän efter nyår ungefär. :( tråkigt men sånt är livet. Annars så kollar jag lite på Wallander och ska snart ringa till Släkt i Sthlm om nästa helg och så. men att vi hörs, pussis


Peppparkakshuset som alltid är med (bild från Google) =D

Första advent

Godmorgon, idag är det första advent och vilken jäkla julkänsla man får.! :) I Skara har vi en tratition med en tomteparad som vi kallar det och det är skit mysigt, tråkigt bara att det inte finns någon snö! :( Men annars idag så har jag varit supertrött hela dagen. känns som jag kan stå upp och sova ^^

Ne nu ska jag klä på mig och ringa lite samtal, vi hörs puss


Min söta kusin som jag troligen ska till nästa helg xD

Bloggtävling

Nu ska jag vara med i en bloggtävling som skistar magazine fixar. Man kan få blogga om sin vecka i Fjällen och jag vill verkligen vinna. Jag har ju bruten fot och kommer ta bort mitt gips en vecka innan vi åker till Tandådalen Sälen och grejen är att jag SKA åka skidor. Jag kommer kunna blogga om min kamp att åka skidor på bästa stället enligt mig, Tandådalen.!! men det händer ju mer än så,! Vi ska äta julmat på hotellet och har fonduekväll den 26, sen ska det bli afterski och allt! haha det skulle vara superkul att få blogga om hur man kan ha det med en bruten fot som precis har läkt! ;)



Dags att sova

Nu är jag supertrött och det är verkligen dags för mej att sova, Annars idag så var jag med Lisa och vi hade så kul, eller aa ganska, det var ju superkul att äntligen träffas! Vi fixade en plan också, haha om den går igenom så hänger Lisa med till Sälen! Yey, Jag hoppas verkligen det funkar xD sen så körde vi fyrmanstecken. det var jag och Lisa mot Mikael och Pernilla och jag och Lisa Ägde vrkligen dom! Har precis käkat sallad men somnar nästan så jag ska hoppa på kryckorna till sängen! Ha det bra, Pussilago


Jobbar på för fullt

Hej, Jag håller på att jobba för fullt känns det som. okej kanske en liten lögn där men jag jobbar faktiskt. ^^
Och glad e jag för det är endats en och en halv timme kvar tills jag ska hem! Yes!!! :) Ska bli ganska så skönt faktiskt. Men jagtänkte berätta lite för er om vad min mamma håller på med och vad det är för butik hon har. Mamma har en hjälporganisation som hon startade år 1998 tror jag det var. Hon samlar då in kläder och skor mm som hon åker med till fattiga länder och för att få in pengar så  har hon en secondhand butik, och det är i den som jag jobbar i just nu! :)


Aja, vi hörs senare Puss


Lördag

Då var det lördag igen och jag gick upp vid 09.10 för att hjälpa till mamma med hennes butik, Micke är redan där och mamma ligger och sover, Latmask ^^ Idag annars så ska jag vara med Lisa som jag inte har varit med på hur länge som helst. Jag verkligen älskar att ta upp kontakten med gamla kompisar. Speciellt dom som man hade extra kul med.  Jobbar tills två så det får ju bli efter men vi har ju hela dagen på oss och även om jag inte får pengar för jobbet så får jag alltid lite extra kläder och skor mm. xD

Vi hörs, Puss




så här ser jag ut idag och mitt hår e lite fett så mössan åkte på! ^^
samt baggy-jeansen, och en lite slapp tröja :)


Detta skulle funka

Mjoo men det är väl dags för mej att sova nu. ska hjälpa mamma med henns butik så den öppnar 09.30 och måste upp vid 09.00 då, men det ska jag allt fixa! Hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi imorgon, och snåla inte med kommentarerna ;)

Sov gott Kramar Natalie


Slänger in en bild till som kusinen Nicke har tagit ^^


Skoj med Amanda!

Idag så var jag hos Amanda en stund, vi kollade på idol men sen så va båda så supertrötta så då tänkte jag att de kanske skulle vara dags att åka hem. Annars så åt jag kebebsallad och jordgubbsmilkshake till middag, inte så gott tillsammans men båda två saker är ju supergott. Skulle egentligen på fest hos någon i Axvall men det skulle typ bara vara små ungar som dricker sej fulla och stöter på varenda kille :) Skippa det istället och hade det mysigt.

Här kommer annars en bild som min kusin Nicke Jacobsson har tagit, han är en mycket bra fotograf. Klicka Här för att komma till lite fler bilder av och på han! :)





Förlåt, men Kolla in va kul!! :D

Sorry att jag inte har skrivit ngt idag. Men har inte haft tillgång till internet och jag har inte en susning om hur man mobilbloggar. :)

Annars så har min sysyter fått hem saker från jultidningarna  och då fick hon sumobrottar dräkter som e ganska så roliga även om kvaliten suger XD

här kommer bilder på dom :P







vad tycker ni? :)

Kom igen nu!

Mjoo de flesta är väl redan medlemmar på gratismode.se men om ni inte är det så är det faktiskt en sida som jag rekomenderar!

Klicka här för att bli medlem!

Annars så ska jag nog gå och sova, börjar verkligen bli trött. Ska kanske vara med Aam imorgon men det får vi se imorgon istället, hoppas ni haft en bra dag.


Pussis


Örhängen

Söta små örhängen som passar till massa olika tillfällen, eller vad tycker ni? :)


www.chicy.se


Dom röda gillar jag mest, oxå från Chicy.se


från cocco.se


lite Friis & Company inspirerade men väldigt söta, från cocoo.se

Klänningar/Tunikar

Klänningar som jag verkligen gillar. vilken tycker ni är bäst?


www.Pinkice.com


www.chicy.se

www.chicy.se


www.pinkice.com





Skor

Här är några så himla snygga skor som jag verkligen skulle vilja ha! :D

Alla är från Pinkice.. :)









Sallad

Har varit och handlat lite idag och lagat mat, det blev kycklingsallad, så jäkla god blev den..
melie har kommit en stund också så vi sitter och kollar på tv lite grann nu, e proppmätta efter maten, käkade även äppelpaj som jag bakade igår. Tyvärr så blev det ingen bastu idag eller bubbelpool. ändrade planer men det funkar iaf. :)

Aja, vi hörs, puss


För tusan hakar

Vilka tycker ni va snyggast? :)


1.

2.


kanske inte är dom mest mordenaste men jag e lite udda och gillar dom :)

Båda kommer ifrån cocoo!


God morgon!

Hehe jag vaknade nyss när min bror kom in och sa att det kanske är dags att gå upp. Och jag höll med han verkligen! ;)
Idag så ska mamma åka och simma och jag ska med, fast jag kan ju inte simma men jag ska basta och bada bubbel hade jag tänkt :P Ska bli skönt att kunna göra något sånt, har inte kunnat de på ca 6 veckor.. Annars idag så händer väl inte så mkt, ska kanske beställa hem ett par skor som jag e är kär i. :)

Have a nice day


I just happend to love these shoes!

Varför

varför måste jag känna såhär? You make me feel so sad. Jag vill verkligen inte göra dej illa. Vill bara bli älskad för den jag är och mina egna beslut! FUCK!


Hemma igen

Nu är jag hemma i Skara igen, det känns så himla skönt. Värmepannan på skolan har pajat så det har knappt funnits ngt varmvatten för att duscha så idag ska det bli et långt bad och bara slappna av! Så himla skönt.. Annars så har jag gjort en massa svenska uppgifter som jag faktiskt är riktigt nöjd över. Annars så har jag inget att säga, kan väl skruta om att jag har gått ner 1,1 Kilo, fast det är väl kanske inte så bra. Aja, hoppas ni haft det bra idag. Hörs sen. Pussis

Kanske ska bli ninja? ;)


Detta vill jag ha på julafton

Detta är lite förslag på vad jag kan ha på julaton, vilken outfit tycker ni va bäst? :)

på denna bild är klänningen, skorna och halsbandet från Pinkice och strumpbyxorna från Lindex.


På denna bild är klänningen och strumpbyxorna från Lindex och skorna från Pinkice!



Jag har lite udda stil jag vet men jag är trött på att man ska se hur fin ut som helst och ska ut och äta på julafton och det skulle vara skönt att få gömma magen lite xD haha ne men ajg gillar ltie slappa kläder faktiskt. :)

Nå, vilken tycker ni? Jag måste ha skorna iaf, är totalt förälskad i dom :D


Onsadg

Jag hade ställt klockan på 08.00 men var så himla trött att jag inte kunde gå upp förän 08.50 då vi skulle ha lektion kl 09.00. men Lasse hade åkt och hjälpt Ann-Sofie med bilen eftersom den hade stannat så då skulle vi jobba med skolarbete så länge, fan att man inte visste att han hade tragit iväg, men kunde ju sovit längre då liksom. :) Nu har jag skrivit klart en recension om filmen Fucking Åmål, jag tror jag gillade den filmen väldigt mkt när jag var liten eller aa mindre.. och nu ska jag skriva lite om ungdomars självförtroende i tonåren. det är ju inte alltid det är bra och jag ska skriva om varför och lite så.. :)

Kram


Gute Nacht

Nu måste jag verkligen sova, jag e bomb trött. gick ju upp fem idag och har varit vaken i mer än 18 timmar och det känns verkligen. Jag har kollat på film på tv kommer inte ihåg vad den hette men nu måste jag sova, imorgon blir det annars läxor och träning men jag vill verkligen hem. Grejen är att jag har det bra men ändå är jag hängig och deppig typ. Jag har ingen aning om vad problemet kan vara..

iaf, god natt och sov gott! Kram


Hemma igen!

Nu är jag äntligen tillbaka till Lovene, så himla skönt! Jag hade faktiskt en helt okej dag i gbg, klassen var mycket trevligare nu mot sist.! och det är ju ett jätte STORT plus! :) annars så va det redovisning idag, jag hade inte gjort uppgiften för jag förstod inget men nu fattar jag precis vad jag ska göra, och det var helt okej för läraren. Sen så hade jag bara en lektion, foten började göra ont och Frida (läraren) sa att det var okej att åka hem för nästa lektion skulle vara uppgifter som jag kunde göra här på skolan! Och när jag kom tillbaka så luktade et supergott, det finns en kock här just nu som lagar mat till krogshowerna och han hade idag till lunceh gjort Svamp Risotto och jag äter inte svamp men jag käkade upp allting iaf,även fast det inte smakade så bra men det blir ju godare ju mer man äter utav det, jag e riktigt stolt och även dom andra tycker det var bra gjort. :) Men nu är det snart dags för träning tror jag, visst jag kan itne vara med men jag tittar på för att försöka lära mej tekniken på hur jag ska göra när jag väl får börja hoppa som inte blir förrän nästa år. Typiskt.. Ne nu måste jag kila, jag lägger in bilder som jag tog idag i Göteborg, det är på klassrummet och på vägen hem!

// Natalie







Göteborg nästa

Ja klockan är ca halv sex och jag är helt klar för att åka till skolan i Göteborg. Ingenting jag ser fram emot precis. Men jag tror det kommer att gå bra, har bara två lektioner så. :) Annars så har jag med mig min kamera så jag kan ta lite kort i gbg och lägga upp här. om det blir någon bra vill säga. Ne nu måste jag kila, ska upp och väcka lasse för han ska köra mig till tåget. Ha det bäst så hör vi sen, pussis


Snö, snö och mera snö

Ja det snöar verkligen för fullt här ute. Visst det är vekrligen kul men inte när man har kryckor och ska till gbg imorgon då det är först ett byte innan man är framme sen när man kommer till Göteborg så ska man gå från Centralen till spårvagnen och sen när man går av den är det en bit som kanske tar mellan 5-10 inuter om man går i normal takt och det kan jag inte göra så då tar det längre tid för mig! Usch vad jag hatar det! -.- har verkligen inte lust att åka dit imorogn men tyvärr så måste jag, men det tråkigaste blir nog att åka ensam :(
Men nu har jag annars gjort läxa och ska väl försöka sova snart så jag orkar gå upp, ska upp vid 05.00 kanske, tåget går 06.47 eller ngt kanske! FUCK!!

Aja, ni får sova så gott och speciellt dom där timmarna när jag väntar på tåget! Kram


Fortfarande hemma

Ja jag är fortfarande hemma och tror faktiskt själv att jag måste börja packa och dra iväg. Och det snöar ute fortfarande, och ska plugga lite annars. Skriva en recension om Fucking Åmål. har sett den filmen hur många gånger som helst och även fast det var ett tag sen så kommer jag ihåg mycket utav filmen :) Annars så Har jag tävlat med Tokio Hotel för skojs skull. HiHi, jag e tvilling så jag brukar inte vinna men vinner jag har jag en som mer än gärna hänger med, gillar ni Tokio Hotel kan ni tävla Här, det är om ngt fanparty tror jag, ingen aning faktiskt xD

Ne nu måste jag ta mej i kragen och börja röra på mej! vi hörs, Puss


God morgon!

God morgon allihopa. när jag vaknade så snöade det hur mycket som helst! jag vart skit glad :D annars så ska jag åka till skolan idag men jag vet inte när, känner inte riktigt för det egentligen men jag måste. och jag måste verkligen köpa vinterkläder nu!! Det är liksom storm ute.. blir lite kallt i vanliga skor och tunn jacka!

See ya! Kram


haha xD

Sov gott

Snart är det dags att sova. Sitter och kollar på Wallander: Luftslottet, är precis i slutet så då måste man ju vekrligen se klart. Annars så lagade jag och Emelie mat, vi lagade Potatisgratäng och fläskfilé och det var super gott. är faktiskt riktigt nöjd ^^ hoppas ni har haft en bra dag,

See Ya!


Hittade en gammal bild på mej :)

PS3

har nu väldigt kul och har precis spelat Buzz! med Emelie, Pernilla och Mikael, haha tyvärr så förlorade jag bara och nu så kör vi Guitar Hero istället, haha skoj som fan e det ^^ Har annars ätit hut mycket onyttigt som helst när mamma kom då vi fikade så nu känner man bara för att äta nyttigt eller ingenting alls :)

Hörs senare, puss




Audrey Kitching, så Het!

Hon e så Himla fin enligt mig! jag e så avundsjuk på hennes hår, och hon har en sån grym stil.

Vad tycker ni om henne? :)










Det lilla extra!

Det lilla extra till allt, Halsbandet så klart. :P Här har du flera som jag gillar, alla från cocoo.



165:-


195:-


165:-


245:-


165:-


165:-

Kolla in sidan för mer halsband även Ringar, Armband, Örhängen mm Här

God tidig morgon

klockan är efter 10.00 men har varit vaken sen  halv tio. :), på en söndag! Lite sjukt tycker jag allt. Men bestämde mej igår att gå upp ganska så tidig, (tidigt för min del) för att fixa lite..  Annars idag så kommer mamma hem, så bli kul att se henne och jag ska laga mat åt dom då, lovade henne igår! Potatisgratäng och fläskfile plus sallad och bearnaisesås. Mums.. Hoppas ni har sovit gott! Pussis

Bilder från när vi bakade igår xD


Emelie smeta glasyr på hela mitt ansikte ^^


Hon kunde verkligen inte sluta ^^


Emelie ska alltid vara kreativ ^^

God natt

nu har jag äntligen kommit hem, lite chockande att min bror läste min blogg förut och klagade på min stavning så jag ska verkligen försöka bättra på den. :P annars så på vägen hem i rondellen så va vi tvugna att köra åt sidan för det var en bil som sladda och kom lite fel. stod mitt i vägen så vi körde på en orange stolpe men det var ju inget så XD kul va det iallafall :P nu ska jag sova, har lite ont i foten men hoppas det blir bättre imorgon, min mamma kommer oxå hem imorgon, skoj verkligen, undra om dom har köpt ngt gott åt mej xD

här kommer annars bilder på det jag bakade förut :P



7

mums jag bakade: muffins, kladdkaka men choklad och skumtomtar, sockerkaka och bruna kristaller xD



Fest för fan

Ja nu är jag på fest kan man väl säga! Har bakat hela dagen men bilder kommer imorgon för jag e hos en som heter Niclas. men mer bilder kanske kommer imorgon när jag har vaknat., Annars så lev livet, man har bara ett liv :P haha hoppas vi hörs imorgon, pussis




Goder morgon!

Har varit vaken ett tag men har tyvätt inte hunnit skriva, gick inte upp i morse för sängen var ju så himla skön! ^^ annas idag så har jag nu varit hos min bror och kollat läget och drickit lite glögg, fan va jag har saknat de xD sen när vi åkte hem så sladda vi och det var så sjukt kul, min sysyter börja nästan gråta men de va det värt. :P Idah har Emelie kommit och vi ska väl inte göra så mkt förutom att svulla men massor kakor som vi ska baka, mummsigt :D


Gute nacht

ja idol är slut och jag har duschat, superskönt! :) Jätte tråkigt att Anna åkte ut men ändå en lättnad att det inte var alice ^^ Alice är min favorit och även fast jag inte håller koll så mycket så hoppas man endå på henne. Tyckte även att hon var bäst ikväll men Robin var extremt bra han oxå oxh Kevin e ju en sån himla sötnos! ^^

Imorgon blir det att gå upp tidigt, ska hjälpa till med lite jobb vid 08.00 tiden -.- inget jag ser fram emot men det blir nog toppen om jag klarar att gå upp ur sängen, den e ju ändå så jäkla skön under morgona! ^^

Sov gott


Anna Bergendahl som tyvärr fick lämna idol idag fredag den 21 November

IDOL

 Nu är det dags för idol som är ett måste ikväll enligt mej! det är ju kärlekt tema, så förbannat mysigt!! :)

Låtar ikväll under kvällen

Robin Bengtsson:
1. Let me entertain you - Robbie Williams
2. Fields of gold - Sting

Kevin Borg:
1. If tomorrow never comes - Ronan Keating
2. In the shadows - The Rasmus

Alice Svensson:
1. Because of you - Kelly Clarkson
2. Crazy in love -  Beyonce

Anna Bergendahl:
1. Simply the best - Tina Turner
2. Over the rainbow - Eva Cassidy

Johan Palm:
1. I'll stand by you - The Pretenders
2. Friday I'm in love - The Cure





Vem håller ni på? :)

Kram

Äntligen

Ja äntligen har snön kommit!! :D jag e så superglad asså! va på sjukan i Lidköping och fixade en klack till mon ortos. den ser för jävlig ut! men iallafall det började snöa när vi sedan åkte till min skolan för att förklara hur det låg till och så och sen så snöade det hur mycket som helst på vägen he, det blåste ordentligt oxå. :P fan va skönt säger jag bara! xD Nu ska jag och min bror spela Buzz., även fast jag förlorar hela tiden men haha det är skoj och man akn ju faktiskt lära sej lite saker ^^
 
Ha det bäst, pussis


Kärleks Tema!

God Morgon allihopa! Va inte särskilt sugen på frukost idag så det blev bananer och äpplejuice fast man blir faktiskt mätt på det :) Annars  Idag skulle det egentligen varit veterinären med katten som har skadat tassen, men vi fick tid på måndag så vi får vänta och se vad som händer och sedan till Lidköping för att fixa min klack O_o till min ortos så jag kan börja gå på den ^^ wihoo! Hmm Ja Fredag är det annars idag och det är Kärlekstema I Idol! det låter spännande och väldigt romantiskt! ett måste se ikväll skulle jag tro!! :D

Vi hörs senare, pussis


Bild på mej från somras ^^


Det var ju inte bra

Ne, vill så gärna åka till Stockholm till släkten imorgon. men jag kan troligen inte det. Har inga pengar, mitt studiebidrag går åt att betala skolan och sen så måste jag ha pengar till julklappar och sälen samt köpa nya kläder, jag har pengar till det men inte till Stockholm!! :( så jävla tråkigt men jag kan kanske få tag på lite men det är inte helt säkert än, det får vi se. Annars så ska jag sova snart, kollar på Ice Road Truckers.. Är faktiskt ganska så intressant enligt mig ^^
Men kan ni tyska? Jag vill mer än gärna vilja lära mej det! visst det är inte det finaste språket som finns men det är ganska så enkelt att lära sig enligt mej, sen vill jag lära mej japanska oxå, det är Coolt!!

Kan ni något speciellt språk lr vill lära er? Kommentera gärna :)

Hoppas ni har haft en bra dag, gute nacht und schlaf gut!¨



Mjoo

hejsan, har inte riktigt ngt att blogga om men jag fick hem mitt pris idag som var spelet Aerosmith till Guitar hero 3 till PS3. jag säljer det nu på blocket för 280:- plus frakt men om ni är intresserade får ni gärna höra va er! Priset kan kanske gå ner lite vid en snabb affär.! Annars så funderar jag att åka till Sthlm i helgen till mina söta kusiner och släktingar. Men det får vi se hur det blir..



kramar

Torsdag

Idag är det torsdag och jag vaknade av att det ringde. det var min doktor och han sa att han hade goda nyheter. jag ska få ta av min ortotos tre gånger om dagen och böja den upp och ner, :) sen ska jag även få börja gå på foten, fast jag måste ha en klack typ på den så då måste jag till lidlöping. =D Nu ska jag hitta nummer till veterinär för stora kissen  har skadat tassen, stackarn. :) men nu ska jag klä på mej och dra iväg till Netto som precis har öppnat idag och köpa superbilligt godis samt frukter!

see Ya! :)


God natt

yes, nu ska jag sova, e väldigt trött och nere som fan, tror nästan jag e på botten asså. Jag har pratat med min granne och hon sa att det kan ta längre tid för vissa frakturer att läka beroende på människan. Ringde även sjukvårdsrådgivningen och hon fattade noll, hon sa bara att jag skulle ringa ortpeden imorgon och låta dom förklara, det var tydligen liten chans att dom skulle ha kunnat sett fel på röntgen bilderna men va fan, det kan faktiskt hända. Ni får ursäkta att jag är så mesig men hela detta året är förstört och jag kommer troligen inte kunna åka skidor. ='(

Natti Natti :)


Så Djupt besviken!

Jag är så himla djupt besviken! Jag var på sjukhuset idag och rötntga foten, sen när läkaren kom så tryckte han lite på foten och frågade om jag hade inte och det hade jag inte. jag trodde det skulle va skit bra! Visst va det bra men han sa att jag skulle gå med mitt "gips" i hela FYRA veckor till.

Läkare: Ja, det är inte någon skillnad på foten nu mot när du var här sist (för fem vekor sedan)
Jag: Aha...
han kände lite på foten och frågade om det gjorde ont, och det gjorde det inte.
Läkaren: A du kommer få ha den här kvar i fyra veckor till sen så kommer vi ta nya bilder och se.
Jag: FYRA VECKOR????????????
Läkaren: aa
Jag: jaha okej, hej då.

sen gick jag där ifrån skit besviken, deppig, sur och lite smått lessen. hade ju hoppats så otroligt mycket på att få ta av den och börja träna upp foten till Sälen vecka 52. men nee så blir det inte, troligen inte några skidor för mej iår :(

Men alla på min skola sa att det var sjukt att de titne hade hänt ngt under  veckor och att jag skulle åka till Skövde istället och kolla. man kan tro att han har kollat på dom andra bilderna istället. Helt sjukt!!

Gud jag e så besviken nu och ska ringa till grannen som jobbar på sjukhus och fråha vad hon tycker jag ska göra!

Passar på att lägga in låten som jag lyssnar på just nu efter denna dag! Den är fin och underbar!


Idag gäller det!

Idag så ska jag troligen ta av mej mitt gips!! (jag hoppas) :D då kan man väl inte vara mer glad? Har annars gått upp tidigt, klockan 07.00 bara för att följa min kompis till läkaren när jag kunde sova till typ 12.00, vad gör man inte för sina vänner? :) Annars så va det hur länge sen som helst jag var uppe i denna tid när jag inte behövde.. jag e stolt! :) Ska som sagt följa med henne till sjukan och sen så ska vi till stan och kolla runt i affärer och jag ska leta efter jacka, skor och julaftons outfits! Hoppas jag hittar ngt. ^^ Jag kommer till skolan senare ikväll och kan inte skriva ngt inlägg innan det men jag LOVAR att så fort jag kommer ut till skolan ska ni få veta om jag fick ta bort gipset eller om läkaren va störda och sa att jag fick behålla det.!

Ha en bra dag, Kram <3


Slänger in en gammal bild på mej för skojs skull ^^

Gute nacht

Ja, jag kom då till min kompis och va har faktiskt haft det rätt så kul. hade med mej kameran men va smart nog att glömma sladden till datorn. :P typiskt mej. vi kollade snabbt igenom Saw V men den var otroligt dålig måste jag säga, måste nästan ha kollat på dom andra precis innan för att förstå filmen. ska upp tidigt imorgon med Roberta för hon ska till sjukhiset kl  08.30 och jag 13.40 xD kommer bli en runda på stan så länge jag väntar på min tid och hoppas att jag hittar ngt riktigt snyggt! :) hoppas ni har haft en bra dag! =D

Gute nacht, schlaf gut und traum von mir ;) tror de stavas så hihi



Tog en bild från Robertas data för att ha ngn, söt eller hur? :)

Lidköping

Yes Lidköping, här kommer jag! har en lektion kvar nu sen så åker jag till Lidköping, ska bli så sjukt skönt. Ska kolla lite i affärer och smart som jag e så glömde jag ju mitt kort hemma och jag har inte direkt några pengar löst. xD aja hittar jag så får jag väl komma tillbaka... Annars så tror jag min kompis hade internet hemma så jag kan ladda upp lite bilder på något intressant som jag kanske hittar..

ha de bäst så länge, Kramis :)


Jag ger upp

Snart ger jag upp detta, allt var planerat att jag skulle åka till min kompis i Lidköping, sova där och sedan skulle min bror hämta upp mej imorogon så vi skulle dra iväg till sjukhuset. Stället jag bor på nu ligger ca 10-15 minuter efter att man har passerat Lidköping och det är onödigt för han att åka ut hit för att hämta mej och sedan tillbaka till Lidköping. Han åker ju ändå från Skara. Sen så sa dom här att vi skulle ha lektion imrogon samt väga/mäta oss, vi ingår i en undersökning kan man säga, så vi mäter fettet och musklerna lite då och då. och det skulle vi tydligen göra imorgon men jag sa att det funkar inte så bra eftersom jag har mitt gips och det väger lite så blir kanske 1-2 pluskilon på mej och det stämmer inte. Sen så skulle vi även haft läxa tills imorogn men när jag frågade om hjälp så sa hjälpte han mej inte. Fan va jag hatar människor som dom. så nu känns det som att jag ger upp allt. skiter i skolan typ. även fast jag vill gå kvar för trampolin är ngt jag verkligen vill satsa på och gå klart skolan e ju superbra, vad ska jag annars göra liksom? Men jag har ingen aning om hur jag ska göra men jag ska säga att jag åker till min kompis och kommer imorgon efter sjukan, lr kan man göra så?

Detta kanske inte var så kul att läsa men fan va jag behöver hjälp. vad ska jag göra?

Kram




Tisdag

Ja då var det tisdag morgon och jag har precis vaknat. Kollade ut genom fönstret och det var det tråkigaste väder som finns. REGN -.- annars så  har jag sovit ganska så dåligt för mitt ben har kliat och så. sen hörde jag inte larmet när det gick igång.. "/ jag kanske inte hör det för jag inte vill höra det.. :P HiHi. Annars idag så ska jag åka in till min kompis i Lidköping så jag slipper vara på skolan lite, ska bli skönt verkligen! Ska även sova hos henne för imorgon hämtar min bror upp mej för att åka till sjukan! =D Fy Fan Va Gött!!

Kram


Kläder för idag :)

Jason mraz


Måste bara berätta om denna goding. Jason Mraz!! =D



Jason Thomas Mraz, född 23 juni 1977, är en amerikansk singer-songwriter, gitarrist, mandolinist, född och uppvuxen i Mechanicsville, Virginia, en förort till Richmond.
Mraz är en popartist med flera olika stilar och influenser, från jazz, pop, rock, folk, country, och hiphop. Han har spelat med ett flertal artister som The Rolling Stones, Bob Dylan, Dave Matthews Band, James Blunt, Gavin DeGraw, Paula Cole, John Popper, Alanis Morissette, The Ohio Players, Rachael Yamagata, Jewel och Colbie Calliat.

Jason Mraz fick sitt genombrott genom sin första singel "The Remedy (I Won't Worry)", som spelades på MTV och VH1 samt på radio.

Mraz slog igenom i Sverige med låten I'm Yours 2005.
2008 släpptes den som singel.

I juni 2007 hade han sin första konsert i Sverige,
den var på Peace and Love-festivalen i Borlänge.

Noterbart är att Jason är vegan.

Han har en underbar röst och på tal om underbar så måste man ju säga att han är underbar.

vad tycker ni om Jason Mraz?

kram


Måndag natt

Jag ska strax sova och hoppas verkligen jag somnar. Nu har jag annars suttit och kollat när dom fixat med krogshow och det kommer nog bli ruskigt bra! :) Annars har denna dag verkligen gått långsamt, förstår inte varför men jag har inte ngt att göra och aa vi får se vad som händer, vet iaf att imorgon så kommer det bli kul men det får ni veta då ;) Men om jag ska byta samtalsämne och snacka om skolan lite så har jag kanske i ett annat inlägg sagt att vi har tre trampoliner i cykel-hallen och för skojs skull så tog jag ett kort som inte var det bästa men även ett på en vägg som e stilig tycker jag! vad tycker du själv?

Natti Natti




Vinter

Det Blir verkligen mörkt fort nu på dagarna. Klockan är inte ens fyra och det är redan ganska mörkt.! Men för mej så är det bara bra, jag älskar verkligen vintern och snön men framföra allt.. Att åka Skidor!! det är ju så himla kul verkligen! Annars så har jag suttit och kollat när människor öva till krogshowen som kommer att vara denna samt nästa vecka. och under två veckor så kommer vi inte kunna hoppa trampolin pga av att trampolinhallen nu består av en Bamse-scen och stolar + bord. iofs så gör det inte mej så mkt, kan ju inte hoppa men det är kul att se dom andra.!

Tänkte tipsa er om att komma till Camp Active och hoppa trampolin eller cykla. kolla in deras hemsida och läs vad dom har att erbjuda! Superkul!  www.campactive.se :)


Bild by me Sälen -07

Me like Yellow





Gillar ni den?

Jag vet inte riktigt om ni gillar min blogg? Jag hoppas vekrligen att ni gör det och skriv gärna en kommentar om vad ni tycker! :D

Har även hittat ett par supersnygga skor för ca 150kr! vad tycks? :)



Måndag

Måndag morgon och jag vaknade förut innan alarmet ringde och jag bara bad om att den inte skullle vara åtta, den var halv åtta så jag fick lite sömn till, sov till 08.20 kanske, sängen var ju så himla skön idag. :) Gick upp till dom andra som satt vid tv och käka frukost och självklart kollade på ToonDisney. xD typiskt dom killarna. Annars så kommer nog denna dag vara ganska så tråkig, dom andra ska simma och träna på som sjutton, men jag kan ju fortfarande inte vara mer. sen så funderar jag på att sluta skolan, e detta rätt liksom....? vi får se. :) Men ett plus idag är att det är måndag och innebär styrkepass med Musse som har tagit 26 eller 27 världsrekord i livet! Det är superbra, och jag har då mys-kläder på mej! 


Kram

Skolan

Nu är jag tillbaka till skolan, har en bild på mitt rum som jag ännu inte har gjort iordning xD Det är super stökigt och jag har skruvarna till sängen hemma någonstans, har tyvärr tappat bort dom så nu sover jag på en madrass på golvet, men sover faktiskt underbart. :) Har inte heller ngn tavla lr hylla, det står mot väggen men har inte satt upp de än! Jag tror jag får ta mej själv i kragen och fixa det dom närmaste dagarna! Jag har ju ändå bott här sen augusti! ^^
Men annars så ska jag sova nu, frukost 08.30 och lektion 09.00! Så ni får sova så gott och må bäst!

Natti Natti



I like Black

Grymma kläder och accessoarer som jag skulle vilja ha på Julafton! :)


Paris Hilton

jag gillar henne inte så himla mycket, tycker faktiskt hon såg mer originell ut förut,
Bild på henne 1997 samt 2007! Skillnad kan man ju verkligen snacka om! :)




Men har haft ett antal fina outfits! :D







Och endel gräsliga!







Vad tycker ni? Kram

Söndag

Detta har nog varit en normal söndag, tråkigt med andra ord! :) Jag gick upp ganska så tidigt för att baka mina muffins till släkten inanna dom drog iväg! Dom åkte runt 12 tiden kanske och innan det så tog vi det bara lugnt och pratade lite, jag kanske ska åka upp till Sthlm och vara barnvakt helgen den 5 December åt mina kusiner. FAN va skoj!! xD
Idag så åker Mamma och Micke annars till Rumänien med hjälpsändning. kommer inte få se dom på två veckor eftersom dom kommer hem på måndag vecka 48 och jag åker ju tillbaka till skolan nästa söndag. men jag överlever! :) Annars så är det ENDAST  tre dagar tills jag förhoppningsvis får ta av mej mitt gips, måste vekrligen duscha benet! xD

Ha de bäst kompis! ^^


Sälen

Nu är det bara 36 dagar tills vi drar i väg till Tandådalen i Sälen! :) Jag ska nu försöka vara med i en tävling där man kan vinna ett skipass för en vecka och även få blogga om resan på Skistar Magazine! Själv så åker vi till Tandådalen varje år under julveckan och det skulle vara super kul att få berätta om hur varje dag är för våran familj och även då kanske jämföra från hur det var förra året! =D I våran familj är det sex personer och sen kommer även släkten från Stockholm att komma dot! det kommer bli en super rolig vecka med en massa nya och spännande upplevelser! :P Därför tycker jag ni ska välja mej som bloggare för att få höra varenda lilla detalj om hur Jävla kul man har i Sälen!! :D

Ska ni oxå till sälen, Trysil, vemdalen, åre eller hemsedalen i vinter kan du oxå vara med och tävla genom att använda denna länk! :D  http://www.skistarmagazine.com/Upplevelser/Bloggtavling/



 

Förlåt

Hejsan, igår kom min mormor och morfar samt min morbror och hans tjej ner från Sthlm. :) har därför inte haft tid att blogga men hoppas att det är okej! :) Annars så gick jag till Emelie en stund igår och kollade på film, vi kollade på Fantastic 4 och det var faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mej! ett stort PLUS! :) Annars så har jag idag varit och kollat på möbler samt handlat för det är nämligen jag som ska laga mat till alla. jag ska laga min berömda kycklinggryta som alla inte har smakat än men dom längtar kan jag ju säga. :) Idag blir det bara mys med släkten skulle jag tro, så kul när man inte sett dom på länge! Hoppas att allt är okej med er.

pussis

Ps. Skickar en bild på ett par supersnygga skor som kommer ifrån www.chicy.se och dom svarta e min favorit! :D


Bra dag?

Jao. god morgon. vakna för ett tag sen men har ännu inte gjort iordning mej. ^^ ska göra det nu för att sedan åka och hjälpa mamma med jobbet lite, här kommer annars bilder på den nya kissen och ikväll blir det troligen FilmKväll med kompisar!!   :)





Fy fan.

Usch, ska sova nu men mår så himla dåligt. har hänt en grej som har gjort att jag bara vill springa till graven! men faktiskt så finns det musik som muntrar upp en och idag har de varit- Monsoon med Tokio Hotel. man mår inte lika dåligt efter att ha hört den, men det är ändå tungt,!  lite ljus har de vart iaf denna dag då vi har köpt en ny kissakatt. har tyvärr inga bilder nu men fixar det till imorgon så ni får se!

Ha de bäst och sov så gott.

Puss NaJa


Vill ha!

Här kommer lite kläder + accessoarer som jag verkligen VILL HA!! =D


 249:- hos hm.com


198:- oxå hm.com


79.50:- hm.com


Jacka från Chicy.se


Smycken

till kläderna skulle jag oxå vilja ha lite smycken, har hittat lite att välja mellan. Allt kommer ifrån www.cocoo.se!

Örhängen:







Armband:








www.cocoo.se





Vilken tycker ni?

Har hittat lite plagg som jag skulle tänka mej att ha på julafton och kanske nyår. vilken tycker ni är finast? :)
Kläderna kommer ifrån www.Chicy.se =)




Den silvriga isåfall!



Kram!



Mörrn!

GOD MORGON! sovit gott? själv har jag sovit en massa och super skönt, gick upp lite senare än vad jag skulle ^^ men jag hoppas det inte gör ngt. :P Annars så åker jag hem idag, YES!! ska bli så skönt att äntligen få sova ut lite, har saknat det haha =) mamma kommer senare med lastbilen för hon jobbar som de idah och så åker jag med henne hem och jag hoppas verkligen att vi åker till Ecab, vill verkligen ha glass å det kanske vi kan få där då!! XD

vi hörs, kramar en super-ny-vaken Natalie


God natt

yes, dags att sova. wihoo! men det ska bli så super-duper skönt! ska passa på att säga att idag e det bara 1 vecka kvar tills jag tar av mej mitt gips. ska bli så otroligt skönt att kunna duscha benet. haha har inte duschat det på fem veckor! =O

här är lite bilder på foten efter en vecka nästan, men sov så gott alla! :)






Tvillingarna

Har under en tid haft lite tråkigt så jag har kollat på film och även fixat med lite bilder. bilder på mitt stjärntecken.
här kommer lite bilder!


vilken e snyggast? vad e ni för sjärntecken?













super trött

När jag vaknade idag så va jag hur trött som helst, jag e det fortfarande och börjar lite förkyld -.- varför inte liksom? aja har käkat lunch och haft hur tråkiga lektioner som helst innan, har verkligen somnat typ.. haha vill hem oxå! ska höra med lennart om vi har ngt speciellt imorgon, och höra om jag kan åka hem idag.. :P  Har ganska så tråkigt nu oxå.. tog lite kort som jag kan visa ;)



Längat tills snön kommer, ngn mer? :)



Göteborg

Internet fungerade inte igår (tisdag) men har äntligen fått igång det.! Puh..! :) jag var annars i göteborg och gick upp klockan fem för att ta tåget tio i sex! de va jag rasmus och toe com åkte iväg, dom skulle kolla på skolan och skit. vi kom fram ungefär vid hmm mellan halv åtta - åtta och åkte sedan en knöfull spårvagn till skolan. det var en bit att gå så det tog lite tid. haha sen var inte rektorn där som han skulle "/ tydligen så kommer han alltid vid nio så då fick vi sitta och vänta på han i typ 45 minuter men sen kom han och visade mej klassen som jag ska läsa svenska i och jag vart typ chockad. det vara enbart en massa fotbollskillar och 98% var äckliga och drygna jävlar. fan va inte vill gå i den klassen, det e sjukt att jag måste, liksom ensam tjej med dom.. INTE KUL! ska iaf ta med mej kamera nästa gång, hade kunnat ta sjukt roliga bilder på pojkarna när dom sov på tåget! ^^


men sen kom vi hem iaf och jag var Dötrött verkligen! haha men jag klarade att vara vaken hela dagen tills vi kollade på film, Systrar i Jeans trorjag den hette, den va ganska så bra och ville så gärna se klart den men min ögon klarade verkligen inte det så jag gav upp och gick å sov, orkade inte ens ta på mej pjamas och somnade direkt!! :)



Gute nacht

Yes, äntligen! snart dax att sova, behöver verkligen der för jag ska till upp fem imorgon bitti.. -.- ingen jag ser fram emot precis. XD haha men jag ska nog kolla på tv en snabbis och sedan sova. :)

god natt och hoppas ni haft en bra dag :)




Gute Morgen

Godmorgon alla! sovit gott? själv så somande jag mellan sexx och sju och klockan ringde åtta.. jag har verkligen inte fått den sömn som jag behöver men kommer nog somna hur snabbt som helst ikväll men ska till gbg imorgon till skolan och då äter vi frukost klockan fem på morgonen, borde lägga mej vid åtta-tiden ikväll eller ngt.

har oxå börjat känna mej osäker om jag vill gå kvar här..

aja, har lektion nu så vi hörs. pussis


Grattis

Yes, då va det dags att fira födelsedagar. min bror och min morfar fyller år idag! :)


Mikael blir 19 år! och yes ma'm, he's a bajen fan!! XD


Och min morfar blir hela 69 år!! :D




Grattis killar!! :D

Naruto.

Mjaa.. kan fortfarande inte sova fast klockan e tre! annars så kan jag berätta att jag tkr om Naruto lite grann och hittade en superduper söt bild på Sasuke, Naruto och Sakura! söt söt söt! XD


Kan verkligen inte sova

Scheiße! hade skrivit men allt försvann -.- typiskt mej! :) men iaf, klockan är typ ett och jag kan verkligen inte sova, jajg har testat allt: läsa, slappna av, lyssna på musik, räknat får och nu sitter jag vid datan. jag hatar verkligen när det blir såhär.. de e ju så himla jobbigt liksom. men nu under tiden vid datan så har jag fixat med bilder. den första kommer ifrån http://www.sp-studio.de/ och dom andra från www.picnik.com väldigt kul om jag själv får säga.! :)







Min Vän Emelie och jag. :) har kännt varandra sen hon föddes typ. XD



Kan bara inte somna

Ja, då väntar ännu en natt med mkt lite sömn skulle jag kunna tro.. är inte ett dugg trött, iofs är klockan bara tolv men ska ju upp åtta imorgon och jag skulle tippa på att jag somnar runt tre-fyra kanske.. behöver juh sömn för att orka dagen egentligen. Är annars tillbaka till skolan och dom andra gick och la sej typ när jag kom runt halv elva så nu sitter jag på rummet och lyssnar på 30 seconds to mars.. dom e ju så grymma! :)

Men har ni något speciellt trick för att kunna somna?? Snälla dela med er!! =P

Pussis


Tokio Hotel

Trodde aldrig denna dag skulle komma igen.. det är så att för ungefär ett år sen så var jag ett så jäkla Tokio Hotel fan! åkte till Riga (lettland) och kollade på dom men var efter det ganska less på dom..  fast nu har jag börjat lyssna på monsoon igen.. den e ju faktiskt väldigt vacker och fin låt, och på tal om vacker och fin så är ju killarna i bandet Fin-Fina! Speciellt Tom.! det är något speciellt med honom. skulle bli superkul att få träffa dom, men eftersom jag bara lyssnar på deras musik lite och inte åker på konsert lr ngt så kommer väl det aldrig hända. Fast man vet ju aldrig, alla vart ju så chockade när jag började lyssna på dom sist så det kanske ploppar i något i mitt huvud att de e dom som gäller igen!XD Men jag vet en tjej från sverige som lätt skulle kunna bli hans tjej!!

Vad tycker ni om Tokio Hotel? :)





Haha XD
hittade en lite rolig sak oxå! På tyska men bebisen skriker för den vill till Th.. Skoj. :)


GoderMorgon

Ja goderMorgon allihopa! :) Sovit gott? Själv hade jag hur svårt som helst att somna och vaknade vid halv ett men gick upp vid ett tiden! och jag käka något till frukost som jag inte har ätit på hur länge som helst, nämligen KALASPUFFAR!! det är ju så sjukt gott.!

Annars idag så åker jag tillbaka till skolan, ska till pappa först med en fars-dag present då jag ska baka mina fina muffins och ge hade jag tänkt.! eftersom mamma och pappa är skilda så brkar jag inte baka så ofta hos han men när jag väl gör det tycker han att det är superkul. Så då tänkte jag att det kanske skulle passa med superduper goda muffins!

Vad har ni köpt/gjort åt eran pappa?

Pussis




Helt slut!

Jag är verkligen helt slut! :) jag har gått omkring hur mycket som helst idag känns det som! min armar baa händer nästan haha.

vi va förut ute på en liten shoppingrunda, kanske inte riktigt men nästan XD tyvärr så hittade jag inget speciellt. och sen så åt vi min fina muffins som jag bakade igår, super-duper goda va dom.! sen har mn bara slappat framför tv, kollat på "tomten är far till alla barnen", den är ju så sjukt bra!. ska nog sova lite nu men ni får ha det bäst. Pussis


Godmorgon :)

Godmorgon allihopa!
 
Har ni sovit gott?

själv hade jag jätte svårt att somna men vakna lite senare då, som vanligt ;) sitter och äter frukost just nu, ett glas äpplejuice och rostad macka med skagenröra. kanske inte ser så gott ut, men jag lovar att det är det. haha =D
en bild på frullen:



Idag blir det annars tårta och lite paket till min bror som vi ska fira, och sen jag se om jag hittar på något annat kul :)

Vad ska ni göra? :)

PussPuss

Sov gott :)

Yes, klockan börjar bli rätt mkt 01.50, tror det är dags att sova. blir alltid väckt på morognen och får klagomål att jag sover för länge! haha det stämmer inte tycker jag! :)

Ska även fira min bror för han fyller på måndag då jag är i skolan så kanske det blir en snabb shopping runda!?




Godnatt!

Muffins :)

ja själv är jag ett bak-freak och satte igång  runt 22.00 tiden att baka muffins med ett nytt recept som jag aldrig har provat på. :) det blev faktiskt ganska så lyckat och ska nog prova på att hitta nya recept att pröva!

du kanske har något som du vill dela med dej..? Skriv det gärna!

Här kommer bilder på muffinsen och även receptet!!


Kramis :)

                                

                                

Classic cupcake

12 cupcakes

  • 3 ägg
  • 2½ dl strösocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 100 gram smör
  • 1 dl mjölk
  • 3½ dl mjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 nypa salt
  • skal och saft från 1 citron



Cream cheese frosting

  •  60 gram smör
  •  5 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 mk färskpressad citronsaft
  • 100 gram philadelphiaost
  • några droppar karamellfärg,
  • strössel eller blommor som garnering
     
  1.  Sätt ugnen på 175 grader
  2. vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.
  3. smält smöret, häll i mjölken och blande det med äggsmeten.
  4. blande vetemjöl, bakpulver och salt och vänd försiktigt ner det i smeten.
  5. blanda i rivet skal och saft av en citron.
  6. placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet.
  7. grädda mitt i ugnen i cirka 15 minuter, låt svalna.
  8. rör smör, florsocker, vaniljsocker, citronsaft och philadelphiaost krämigt.
  9. dela upp frostningen och färga den i olika färger med karamellfärg eller behåll den vit.
  10. bred frostningen op cupcakesen och garnera med strössel eller blommor.

There you go, lycka till nu om ni prövar det! :)





MTV EMA!

Måste säga att det var en grym kväll igår fullspäckad med bra musik och vinnare.!
Själv tycker jag inte Kate Perry var så jätte bra, och tyckte att 30 seconds to mars tog över lite grann.. Ett STORT plus enligt mej men det fanns även olika band/artister som gick hem utan pris vilket dom verkligen var värda!

Här kommer alla vinnare från kvällen: (alla bilder kommer inte från kvällen)





MOST ADDICTIVE TRACK 2008
Vinnare: Pink



HEADLINER 2008
Vinnare: Tokio Hotel




ROCK OUT 2008
Vinnare: 30 seconds to mars



ALBUM OF THE YEAR 2008
Vinnare: Britney Spears


NEW ACT 2008
Vinnare: Katy Perry



VIDEO STAR 2008
Vinnare: 30 seconds to mars



BEST ACT EVER
Vinnare: Rick Astley



ULTIMATE URBAN
Vinnare: Kanye west



ARTISTS CHOICE
Vinnare: Lil Wayne



ACT OF 2008:
Vinnare: Britney Spears



EUROPE'S FAVORITE ACT 2008
Vinnare: Emre Aydin (Turkiet)



BEST SWEDISH ACT 2008
Vinnare: Neverstore




Man kan ju bara säga GRATTIS till allihopa! :)

Få presentkort.!

Bli medlem och få gratis presentkort på kända butiker som H&M, Gina Tricot mm..


Här finns en länk!

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=107909

Kramar


Olyckan med foten..

Hade först gips efter olyckan.. hade aldrig gått på kryckor så de va ganska så jobbigt. min armar orkade inte med riktigt.! haha :)



                                          

sen efter det fick jag en plastskena akn man säga som är som gips men väger nästan ingenting. och kryckor har man lärt sej att ORKA gå på just nu! :P Arm-muskler ffs! ;)
                                           

Dags att åka hem!

Yes Yes Yes.. Äntligen dags att åka hem från skolan. har haft en ganska så tråkig dag och har inte gjort speciellt mycket. :) hoppar fortfarande på kryckor i två veckor till sen ska jag verkligen be till gud att gipset åker den 19 november när det är doktor besök igen!


                                           

Välkommen till min nya blogg!

Ska verkligen försöka skriva så ofta jag kan och att det är något intressant för er läsare!!


Pussilago :)


                             

RSS 2.0