091030

Idag är det Fredag och idag ska jag dricka öl! Jag är verkligen supersugen på det och känner på mej att denna kväll kommer bli KANON!! Just nu är jag hos mamma och passar på att skriva för snart ska jag hem tror jag och sen funderar jag på att sola och kanske, bara kanske be mamma och lite pengar och dra till skövde! Jag vill så gärna ha nya skor nu så jag spricker så får se om jag vågar ta den risken och fråga henne..

Om det blir som det är sagt så ska jag, Mg, John och Andreas sitta hemma hos Andreas och dricka lite. vet inte om det kommer mer folk men dessa vet jag iaf ^^

Ha det så bra så länge, Kramkalas ♥


091028

Onsdag och idag är greys Anatomy! Är hos mamma och hjälper till så jag passar på att skriva lite rader.
Idag gick jag till stan och hämta ut lite mer p-piller och sedan hem igen, va en sväng på banken och sedan dess har jag varit hos mamma. Hon ska iväg och simma vid halv 5 så då passar jag på att möta Becka och gå en promenad i detta höstväder. jag vet inte om jag kanske träffar Emelie, det beror på hur det blir för henne och det har tyvärr inte kommit något brev från Sofiahemmet och nu börjar hoppet verkligen försvinna!

Hoppas ni får en härlig onsdags kväll så ska jag försöka skriva imorgon
Kramkalas ♥



091027

Vårat internet hemma e så segt så det går inte ens att komma in på någon sida.. ^^
Nu är jag hos pappa och tar chansen att skriva några rader...
I helgen har det väl inte hänt så mkt, jag var med Emelie på lördagen och vi snacka och kollade på film typ. och det behövdes verkligen ^^ I fredags så var jag ju med Amlin och det vart faktiskt en väldigt rolig kväll måste jag säga, sov hos Patrik den natten och vi snackade om allt nu så det känns väldigt bra men visst..
man saknar juh honom men vi e kompisar så det blir sketa bra :)
I söndags så kollade jag Thomas, Emelie och Jacob på film ganska så kul faktiskt. ocxh igår gjorde jag inte så mkt under dagen men så på kvällen gick jag en sväng till stan och mötte massa människor, skulle bara möta Emelie och Emma men det var väldigt kul att möta alla andra som jag gjorde, tråkigt bara att många ville snacka om palle och skit bara men nu vet väl alla hur det är iaf..

Aja, nu sitter jag hos pappa och pratar lite, har inte träffats på länge och ska väl snart dra mej hemåt.
Jag har liksom gått till pappa så det känns väldigt skönt faktiskt, har börjar gå ut på promenader nu
så lite träning får jag allt.. Har inte heller fått något svar från Sofiahemmet i sthlm. Så det hoppas jag att jag får nu i veckan. Jag får hoppas vårat internet hemma blir snabbare snart så jag kan skriva här!

Ha det bra så länge! Kramkalas ♥





Lördag

Jag var verkligen festsugen förut men det vart helt ändrade planer.! Är verkligen så JÄVLA glad att jag har Emelie, den där pratstunden behövdes verkligen, visst kom det tårar men det va så skönt att bara få ut allt och må så underbart bra efter nu, yes! Jag och Emelie pratade ute ett tag först men det vart ju lite kallt så vi gick hem till mej sen och som vanligt när man e med henne (har inte vart på länge) så gick vi över till coop och köpte lite gott.
Det vart Pringles chees&onion, en Marabou mint och en soppa till mej så snacka om att jag e mätt nu..

Vi kollade på filmen Little miss sunshine som gick på 4:an och den va väl sådär, slutet va ju roligast iaf ^^
Nu e jag supertrött och ska borsta tänderna sen gå och lägga mej, ska sova ut imorgon!
Imorgon ska min syster ha halloween fest och det beror på en viss person om jag e hemma eller inte, får se om han hör av sej annars blir det väl rummet :P

Hoppas ni haft en bra lördag, Kramkalas ♥


Man får så underbart hår efter att man har haft tofs, det står verkligen hur som helst ^^


091024

Lördag och jag mår bra faktiskt! Det vart en väldigt lyckad kväll igår hos Malin's mami, mycket prat och skoj.
Jag lämnade Malin på hemvägen och sov hos Palle, va väldigt gött då vi prata lite och så, fick reda på lite roliga saker osså ^^ hihi Kom hem runt ett tiden kanske och slängde mej i duschen typ direkt nästan, fy fan va skönt det va och nu sitter jag med rullar i håret för att se hur det blir på mej och sen så vet jag inte vad som händer riktigt ikväll.. Jag och mina goa kompisar letar efter ngt ställe att festa lite på och ha JÄVLIGT kul! det var ju liksom inte igår, men det får vi se hur det blir det med det, nu snokar vi efter ett ställe iaf ^^

Nu ska jag göra iordning lite på mitt rum och sen hjälpa min syster att städa, om jag nu orkar!

Hörs nog senare, Kramkalas ♥


Fredag!

Trodde denna dag skulle bli ganska så tråkig men så blir det inte :)
Ska med Malin till hennes Mamma och dricka lite, tror det kan bli riktigt kul faktiskt!

Har gjort iordning mej lite nu om man tar en tur till bowlingen eller ngt men ser ganska normal ut ;p
Aja, nu måste jag hitta en mössa så inte håret ser ut som hej kom och hjälp mej xD


hoppas ni får en trevlgt fredagskväll, kramkalas ♥


This is me tonight ^^


091023

Godmorgon typ.. Blev väckt av att en person från Skaraborgsbygden ringde och sa att det blir ett repotage!
Hoppas grabbarna blir nöjda nu bara men det får dom fixa själva, jag tänker inte hjälpa till mer, jag orkar inte..
Aja, får se hur det blir med allt nu.. känner mej så jävla värdelös faktiskt! I Hate it!
Idag så ska jag hjälpa mamma lite först, men innan MÅSTE jag äta! har ätit lite dåligt denna vecka men nu i helgen kommer jag säkert slänga i mej mat. brukar vara så ibland, känns nästan som att jag äter lite på veckorna för att äta Massor på helgerna.! xD
Ikväll så vet jag inte riktigt vad som händer än, e faktiskt lite festsugen så får se om det blir lite Party tonight! ;)

ne nu ska jag kolla på The Simpsons och äta lite frulle,
vi hörs nog senare om jag får in ett inlägg :)

KramKalas




Nyvaken Natalie ^^


Torsdag!

Dagen vart faktiskt helt okej, jag gick till stan och hämtade min data sen hem, det tog typ en timme men poängen e ju att jag gick! Sen så va jag hemma lite och slappade, käkade kanske lite smärtstillande och sen bar det av till Malin, och det vart hur trevligt som helst! va verkligen SÅ JÄVLA skönt att prata ut om allt och att träffa henne såklart, va ju inte igår precis xD Som vanligt så flög timmarna iväg där och efter det vart det Louise's tur att få mej som besökare. Det var jag, Louis, Jacob och hannes som kollade på film. Tror den första hette 7 och den andra va Hipp Hipp Hora som jag inte ens fattade att jag kollade på men aa :P Kul va det iaf!

Ska försöka få i mej ngt att äta och sen sova, känner mej ganska så trött faktiskt!

KramKalas



091022

God morgon folk! Idag är det exakt 5 månader sen jag fyllde 18 år för er som inte visste och ville veta! ^^
Jag ska snart äta lite frukost och sen gå en promenad, det är verkligen super skönt höstväder ute så jag tänkte att jag går till stan så kan jag hämtamin data och lämna lite papper som jag inte behöver också!
Sen måste jag försöka tänka på att slänga in ett inlägg innan jag ska sova men jag e så jäkla lat utav mej.!
Ne nu ska jag äta och sen se till så att personen jag ska till vaknar så blir allt skit bra sen=D

Ha det bra så hörs vi, KramKalas



Min tatuering ^^






091021

Idag är det onsdag och jag ska hjälpa mamma. Får se vad som händer mer idag, kanske ska träffa ngn men vet inte vem än utan får se det sen. Ikväll är Greys Anatomy!!! =D Jag har verkligen saknat de så hoppas det e bra ikväll. ska även göra ett ärende i stan idag om jag orkar och om det är okej. ^^
Nu sk ajag göra iordning mej för att hjälpa mamma, jag har verkligen blivit ett tjatmonster och skäms så mycket över det men det har inte hjälpt ngt iaf vad jag har förstått.. =(
Vi hörs väl senare eller ngt får se hur Dagen blir.

Kramkalas



091020

God morgon, det känns som man kunde vaknat till bättre väder, Regn suger helt enkelt!
Men är det höst så är det väl. Idag är det tisdag jag ska inte hjälpa mamma så jag vet inte vad som händer än,
kan ju behövas tvätta lite sen kanske man träffar lite folk om man har orken ^^
Eftersom det är så dåligt väder så vore inte ett varmt bad fel faktiskt! Tror jag kör på det nu!

Igår så va jag med Emelie annars, vi gick faktiskt till stan och gick runt bara typ. Vi tog en fika på Kaffehuset!
Väldigt mysigt och vi har ni sagt att vi ska börja umgås mer, ME LIKE!!
Vi hängde med Thomas och en annan ut till Eggby för att byta däck på en bil sen vart det hemmåt och nanna!

Ska äta upp frukosten sen bada, så vi hörs!
Kramkalas




091019

HELGEN
Dålig uppdatering under helgen I know! har verkligen inte haft tid och en otroligt rolig helg som bara måste göras om. Vi va på kinnekulle hela helgen där det var Mekaniker / Sponsor helg! Skit kul va det och jag e hur sugen som helst på att börja köra Camaro cup nu! Kostar ju rätt mycket men det är det nog värt, Dags att spara pengar Natalie! Vi va ju några stycken och det var Jonas, Mats och Nicklas som körde, även min bror körde Gatebil men sin Nissan! Haha snacka om att han var överlycklig! Dom hade då Stefans bil och det fanns ju mycket silvertejp på den och skit, haha helt sjukt egentligen att silvertejpen fixa det! :)

På kvällarna va vi hemma hos oss och typ käka mat och drack som vanligt, Stefan började med sin öl efter Lunchen på lördagen sen så fortsatte det bara, va hos John och Andreas en stund på kvällen men ångrar att jag inte stannade hemma, folket e ju så härliga!

Nya Camarobilen 2010!  ljudet alltså, MUMS!! =D




MÅNDAG
Sak samma, nu idag så ska jag väl till mamma som vanligt, sen blir det nog att ta det lugnt e ganska trött med hur jäcla glad som helst!!! Mamma har ÄNTLIGEN hittat en stuga i Sälen som hon har bokat, det blir Panorama och snacka om att det är en så jävla perfekt stuga, precis vid backen! Skulle inte förvåna mej om jag går på kryckor just den veckan -.-   aa sak samma bara kul att komma upp iaf.!
Ska göra iordning mej nu, hörs nog senare Kramkalas



Precis vid backen ;)


091017

Goder morgon, hoppas ni har sovit gott!
Jag somna extremt sent men är ändå uppe nu! *stolt*
Idag vet jag inte vad som händer mer än att det kommer lite folk hit, ska bli kul att träffa dom, tydligen ska dom vara supergulliga och det gillar jag allt. Mamma går och plockar lite nu, kanske skulle upp till Ö&B sen och köpa lite godis hihi och så får vi se om det blir en sväng till skövde, tror inte det men aa.. får se hur det blir.!

Nu ska jag nog hjälpa mamma lite så vi hörs senare, Kramkalas ♥


Torsdag

Snacka om städdag! kanske behövdes också, sen vart ju mamma glad ^^
Nu är det iaf riktigt snyggt hemma här tills gästerna kommer imorgon.
Har väl inte gjort så mkt annat än att städa idag egentligen, käkat väldigt god mat som Annika var här och gjorde.
Sen har det varit tv:n dom har gällt, vilken kompis alltså!
annars så drömmer jag verkligen, hoppas jag verkligen, jag vill verkligen!

Får se när det väl är dags, I'm just waiting for the sunny day to come :)

Ska sova nu tror jag, blir troligen en dag med Ida imorgon, vore kul för det är inte precis igår vi lekte!
Ha det gött så hörs vi, Kramkalas






091005

God morgon, har varit vaken sen 10 men inte pallat att skriva! Just nu så håller jag på att städa för fullt ska strax dammsuga vardagsrummet och sen resten av huset, får ju besök imorgon så nu blir allt mami glad!
Mjo, vad jag vet så blir det städning hela dagen sen en snabbis till stan för att hämta lite saker, for the last time.
Till städningen är det julmusik som gäller, man blir verkligen glad utav det, och efter allt som har hänt och plus att städning inte är det roligaste så så passar det utmärkt!

Slänger in dagens horoskop nu, ha det gött så hörs vi!

Kramkalas

tvillingarna 15/10 -09
Du är rak och ärlig i kommunikationen med andra. Tänk dock på att vara hänsynsfull. Ta det lugnt.

ps. min kompis Amanda fyller år idag så hälsa henne grattis ^^



Onsdag

jag orkar inte, jag vill inte!
Åhh jag är inte på humör just nu, jag ville inte att det skulle bli såhär.
Jag känner inte för att skriva, vet inte vad jag har gjort men fel har jag tydligen gjort.
Att höra dom orden från dej idag har sårat mej, väldigt mycket!

Kolla på Greys Anatomy förut, va även och simma med mamma och Pernilla!
Gud va skönt det var, och färga även håret på syster, vart helt okej faktiskt :)

Nu e det dag för mej att sova, hoppas ni sover bättre än mej!

kram


091410

Aaa sorry att det inte har kommit ngt inlägg tidigare, har bara inte haft tillgång till data förän nu.
Annars idag så är det exakt ett år sen jag bröt min kära fot. Snacka om att man känner sej lite deppig då,
ska skicka papper till Sofiahemmet idag och hoppas det går bra och att jag får en operation snart.
Annars idag så är jag och hjälper mami just nu, har gjort en hel del saker och stått i kassan väldigt mycket, *stolt*! hihi Sen när jag kommer hem kommer det troligen bli att jag får färga håret på min syster och så håller jag tummarna att min sötnos kommer och sover hos mej idag, har faktiskt väldigt ont i foten och pallar verkligen inte att cykla till honom idag, men vi får se. Chansar på att han inte kommer :)

Ne nu måste jag fortsätta att arbete, hörs
Kramkalas

♥♥

Stilig fot runt den 17/10 -08 =P





Tisdag

Kom precis hem från Louise-Polis! det vart "filmkväll" idag och de va la sådär, inte samma stämming som det brukar vara men alla vet nog orsaken, sen va det bästa på hela kvällen att få höra lite tjejsnack! jag höll på att skratta ihjäl mej xD ingenting jag säger här men kul va det allt, eller hur Louise;) huhu

Annars så kollade vi på Instängd, har sett den förut och hadeför mej att den va bättre, men så va inte läget då ^^

Sen spelade vi buzz, typ 100 frågor och den som fick mest poäng. Själv gick det ganska så bra i början men sen kom Jacob och Hannes och va tvugna att dra förbi mej men som tur så lyckades inte Louise så jag förlora inte iaf.

Nu sitter jag och äter lite frukt och ska snart sova, Det var förresten jag, Louise, Hannes, Jacob! Jessica va där en stund, åkte vid åtta eller ngt så det va väl lite kul att träffa henne också =)

Ha en bra natt gott folk, sängen kallar!!

♥♥♥




091310

God morgon folket! Sitter och äter frukost medan sötis är inne i duschen, kn ju inte säga att han e snabb iaf:)

Idag så är det tisdag och än så länge vet jag inte vad somhänder, ska kanske vara med Louise, Henns och Jacob och kolla på film eller spela spel hemma hos louise^^

Men så länge ska jag mysa med sötis som jag troligen inte träffar på hela helge så måste passa på nu i veckan!
Ska väl försöka städa lite också så mami blir glad,

vi hös, Kramkalas

 


Dagens Horoskop!


***********
*      *
*      *
*      *
*      *
***********




Tvillingarna 13/10 -09




Vad kan du hitta på för att göra det lite snyggare på hemmaplan? Vänta dock med ett större inköp.




dagens horoskop!

***********
*      *
*      *
*      *
*      *
***********



Tvillingarna 12/10 -09

Du är villig att jobba hårt för dina pengar. Sen kan du spendera dem! Du är väldigt uthållig nu.






091012

God morgon folket! Hoppas ni har sovit gott för det har jag, va väl lite jobbigt att gå upp bara, men e man uppe så blir man pigg snabbt! Jag sitter lite vid datan nu och lyssnar på ♥julmusik♥! Guud va jag längtar, jobbigt nästan! ;)
Annars så ska jag hjälpa mami lite idag och sen kommer sötnos till mej :D♥ detär vad han har sagt iaf, vet juh aldrig med honom egentligen men jag hoppas, och då kan han inte spela data iaf xD hihi
ne nu kanske det är dags för mig att börja göra iordning mig, för att sen kila.

Hoppas ni har en bra dag
KramKalas




Söndag

Aaa nu är det nog dags för mig att sova. e ganska så trött och ska upp imorgon.
 Imorgon blir det att hjälpa mamma och ska även in till stan för att hämta lite pappaer för körkortet:D
 hii äntligen!!
Får se när det blir, sen ska sötnos också sova hos mig imorgon!

Hoppas han håller det nu, annars ska han få smaka på ett kokt stryk!!

Ha en bra söndag, KramKalas







Dagens horoskop!


***********
*      *
*      *
*      *
*      *
***********





Tvillingarna 11/10 -09


Du kan komma på nya sätt att tjäna pengar. Några startar eget. Du vill känna dig lite mer oberoende.







091011

Gårdagen vart ju sådär under dagen men sen va det en av den mysigatse kvällen jag har haft med min sötnos ^^
VI lagade mat, kolla på fotboll och myste som tusan! Kollade även på 2 fast 2 Furious som är en favorit film för mig! Han e juh så snygg Paul Walker!!! ;)
Vi gick och la oss efter filmen och snacka om att jag va trött, somnade typ direkt men sötis väckte mej för att jag tydligen låg och små sparka med min fot, han trodde jag va vaken me hade ju somnat då, så de va ju bara att somna om igen efter det :)
Nu har jag vart vaken ett tag men har tänkt hela tiden att sötnos vaknar men inte fan gör han de, så jag kolla datan en snabbis, för sen ska vi städa!! Det kan liksom behövas tycker jag, iaf diska som han får göra :P

Annars idag så vet jag inte vad som händer, ska väl hema senare och kanske blir det att jag färgar håret på mami.
Hoppas hon orkar bara ^^

Ha det bra, KramKalas



Att jag alltid ska göra fel!?

Åh, jag blir så trött på att jag alltid ska göra fel hela tiden!

 

Allt e juh fan åt helvete, jag har sagt förlåt!

Säg vad jag ska göra.. <3


Dagens horoskop!


Tvillingarna 10/10 -09



Undvik ett gräl på hemmaplan. Lägg ner din energi på att genomföra en del förbättringar istället.




091010

God morgon folk, hoppas ni hade en rolig fredagkväll ^^ Min kväll blev faktisk ganska så lyckad.
Va hos Jens först och drack, sen kom Danne och Peter och gjorde det lite roligare men Peter valde att dra hemmåt, och sen vart det en sväng till olins  där det knappt fanns folk typ så vi drog vidare mot bowlingen där vi hade skit kul, dansa väldigt mkt och jag träffa på min kusin Kristina! Haha vi har aldrig pratat mycket och så men hon e för jävla go måste jag säga xD Hon gjorde faktiskt kvällen sjukt kul. :D
jag sov hos sötnos inatt och jag vakna tidigt och istället för att ligga i sängen vart det datan, fast funderar
på att gå upp och mysa med honom.. Jag tror jag gör det!
Hörs senare idag!

Kramkalas!





Fredag

Fredag idag och kom nyss hem från att ha hjälpt mami hela dagen.
Har en plan så jag ska få in massa pengar till våren men det är ett slit jobb kan jag lova, har sjukt ont i mina armar nu ^^ men det är det allt värt xD
Idag, nu, ikväll vet jag inte vad som händer, kan gå på fest och sen krogen men vill juh va med sötnos ^^
Så jag får se vad som händer, kan juh dra dit en snabbis och säga hej! hihi

Aja, hoppas ni har planer som blir bra för idag.
Ha det bäst, Kramkalas





Dagens horoskop!

***********
*      *
*      *
*      *
*      *
***********

Tvillingarna 9/10 -09

En spontan sammankomst kan bli mycket trevlig nu. Du kan få en present. Njut av den här dagen.


091009

Wow, en toppen start på dagen om man säger så. Gick upp vid halv elva ut och hämta posten och där fanns mina journaler(stavning?) från sjukhuset med min fot, läste lite och det e hur många ord som jag inte förstår och det evrkar som det är fler än ett ben som de e fel på typ :S Har verkligen ingen aning om vad som står där!
Aja, mamma ska läsa igenom dom sen blir det att skicka dom till ngt sjukhus i Sthlm så det blir operation där.
Det är vad jag kallar en bra start på dagen!
Annars så har jag precis ätit frukost, ska göra iordning mej sen dra till mami och be om påtankning på mobilen, har juh inte gratis sms nu :O får nästan panik snart, de e lite sjukt vad sms kan göra ^^ hihi

ikväll vet jag inte vad som händer än, hoppas att man får umgås med sötnos iaf och hoppas att de e fest ;)

Hörs, Kramkalas♥

Bilder på min fot en veckan efter jag bröt den, den va lite svullen då ^^ 










Torsdag!

Nu har jag kommit hem efter att ha hjälpt mamma, e helt slut!
Har hållt på sen sex att bära saker, och även spelat lite fotboll med brooshan, och det känns ju lite i foten och kroppen, ett tecken på att jag inte tränat på hur länge som helst. Så nu blir det att börja träna!!

Ne nu ska jag ta ngt litet att äta, duscha och sen sova!

Ha det gött people, Kramkalas


Dagens horoskop!

Vilken kanon grej jag kom på, slänger in mitt horoskop för dagen varje dag så får vi se

om det stämmer in vad som står, e tvillingarna så ni som e tvillingarna kan juh oxå se om det stämmer =)

Tvillingarna 8/10-09

Du känner dig lycklig. Du trivs tillsammans med nära och kära. Se till att ni gör nåt kul ihop.



***********
*      *
*      *
*      *
*      *
***********



091008

Vart inget inlägg igår då jag typ aldrig hade tillgång till data!

Men det hände ändå inte så mkt, va hos mamma mellan 11-18 och hjälpte till, fick juh lite gjort då men va såå jäkla trött hela dagen, hade knappt sovit ngt pga hostan som äntligen börjar försvinna!
Sak samma, mamma gjorde mat, pasta och sås. Kommer inte ihåg vad just dn heter men gott e det iaf xD
Sen va det bara packa för att cykla mot min lilla sötis som jag sov hos inatt, myysigt värre förutom att jag inte fick pussa på honom, har typ munsår som är på väg att försvinna (tack gode gud) så han fick pussa mig på kinden bara ^^ hihi men nästa gång vi ses så är det massor av pussar som gäller ^^

Nu annars e jag hemma, cykla hem förutnär det regna pytte lite och sen när jag kommer innanför dörren så börjar de ösa ner, så lite tur har jag faktiskt idag xD hihi
Nu glor jag på tv och lyssnar på underbara låtar, Jack Johnson e UNDERBAR!♥

Ha det bra så höres vi!
KramKalas



Jag e så trött på skiten!

Åh herregud säger jag bara! Jag e så JÄVLA trött på alla fjortisar som finns. Dom kan inte ha ngt liv.

Alla ska vara blonda, ha långt typ blont(vitt) hår och smika sej med ett kilo brunkräm.
Vad är grejen med detta, alla jävla kort som dom tar, oj, min mun vart ful måste täcka för den med ett hjärta.!
Vad är grejen med det?  Men helvete vad man kan va uppkäftig bara man ser ut sådär.
Vad är grejen med nästan vita läppar? Maskerad dagligen eller?
Ska alltid hänga på alla killar under fester, dricka en cier så är dom fulla, dricka två cider så spyr dom.

Alla får ha sin egen stil men fjortisar är bara äckliga saker som inte ens ser bra ut, kom igen.!
Killar gillar naturliga tjejer, inte tjejer med ett kilo smink på sig, förutom fjortis pojkar då som e Same shit!


Va bara tvungen att skriva av mej lite, e så trött på dom nu!!

Lägger inte ut någon bild på ngn Person här, alla vet hur dom ser ut.
Blir bilder på underbara skor ist!

God Natt!!


Nude Multi Stud Heeled Sandal

Black Suede Thigh High Boot

Black Platform Bow Back Boot

 




Tisdagkväll = God Natt =)

Denna dag vart en hemmadag, har sättit upp min nya rullgardin så jag slipper vakna och det är hur ljust som helst, så att man inte kan somna om typ..^^ sen så har jag inte gjort så mkt, spelat the sims pga att jag va extremt uttråkad och väldigt lat. Har även druckigt en massa te så min hals blir bättre,och det känns som den e på bättringsväg iaf, går juh knappt somna på nätterna nu..

Imorgon hoppas jag att jag får träffa min Bubbis, saknar honom faktisk ^^
plus att jag har juh Ben&Jerry glass hos honom.. Yummi Yummi :)
Annars så hjälper jag mami lite imorgon också, och hoppas även då att få påtankning på mobilen som tack för hjälpen, men då gäller det att jag går upp tidigt och verkligen hjälper till, men det är klart jag fixar de.

Nu ska jag börja göra iordning mej för sängen så jag orkar upp imorgon,
Tar även en titt på favoritfilmen, Masters and commanders♥!

Sov gott, Kram




091006

Godmorgon människor. Hade tänkt att gå upp lite tidigare men min mobil ringde inte eller så reagera jag inte xD

Nu är jag iaf uppe och har tagit mej en dusch och funderar på vad jag ska äta, har juh inget hemma :(

kommer väl på ngt snart hoppas jag. Annars idag så va det meningen att sötnosen skulle sova hos mej men nu ligger han hemma med feber så det blir imorgon vi får ses om han mår bättre :)

Ska messa ida och se om vi ska ses sen, nu måste jag äta lite bara!

Kram




Saknar min lilla kusin ^^


Måndag

Under tiden jag har varit hemma så har jag haft lite tråkigt och tagit kort på dom två kattungarna vi har kvar.

Den ena heter Pricken och den andra har inget namn, så jag kallar den; No Name,
så vet ni ngt namn till min lilla grå/vita älskling, name it ;)


































091005

Idag har jag varit duktig! Gick upp vid 10 och hade hur gärna som helst velat ligga kvar och mysa med sötnosen. Men nää inte då, va tvungen att gå till banken och sätta in lite pengar och sen gå till arbetsförmedlingen.
Kom precis hem därifrån och va där typ 2 ½ timma! Snacka om att det var lite kö. Va lite kul att min hals typ var ur funktion också såjag nästan typ skrek när jag pratade med dom men det hördes knappt iaf ^^ hihi
Nu sitter jag hemma vid datan, vid en syster som tjötar och äter Ben&Jerrys, känns som det har blivit mkt glass nu det senaste, men e det gott så e det. Idag vet jag inte vad som händer nu, ingen sötnos iaf så det blir en låång dusch, massor av te och bara ta det lugnt skulle jag tro.

KramKalas


Gammal bild ^^


Söndag

Sötnos och jag va och handlade lite förut, efter det var det matlagning för min del och cs för honom.
Men maten vart supergod och bestod av ngt kött, klyftpotatis och sås, fick även Ben&Jerrys utav Bubben som
jag sitter och njutar av just nu framför tv:n och bärbara datan som vi fixa internet till förut.
Annars vad jag har märkt idag så kommer det inte komma någon bra film men ska försöka få bubben att dela soffan med mej till The Bourne ultimatum så det blir lite mys. Nu sitter han och spelar cs och jag har försökt få till min blogg lite, men har inte lyckats så bra och JAG lovar att dens ka bli bättre ;)

Hoppas ni har ätit massor med bullar idag och ha det bra!

Kramkalas


091004 - Kanelbullens dag!

Yes Yes Yes :) Idag är det kanelbullens dag, vet inte om det kommer bli ngn bulle för min del men.. ^^
Annars så blev gårdagen en kanonkväll, jättegod mat, tårta och superkul med all dans!
Självklart vart det lite öl och vin också, hade även en som sa till mig att inte dricka för mycket,
men sen när vi va hemma så var det inte jag som va full utan sötnosen min. Riktigt full! =D

Annars idag så blir det väl att ta det lugnt, ska gå och handla med sötnos och sen chilla ^^

kram

Lördag

Har precis tagit ett bad och min blogg SKA fixas om. Gör det imorgon lr ngt.

Den ser juh för taskig ut ^^

Nu håller jag på att städar lite, ska sätta igång en tvätt snart och sen bara slappna av med

min Ben&Jerrys, för senare kommer faktiskt otroligt nog sötnos :)

Blir nog mitt sista inlägg för dagen om jag inte orkar skriva sen när vi kommer hem,

kan juh bli sent då det är Patriks släkt vi pratar om, dom kan verkligen festa xD

Hoppas ni får en rolig fredagkväll ^^

 

KramKalas

 


091003

God morgon, hoppas ni hade en bättre start på dagen än jag!

Vaknar med Halsont och ska på 50års kalas idag, Toppen!
Kan ju nästan inte bli bättre, jag som älskar att prata oxå, hur kommer det gå ikväll?
Som tur så har jag lite Ben&Jerrys kvar sen igår så blir väl att kyla ner halsen lite
och städa rummet, tvätta ta ett lååångt bad och sen göra iordning sig.
Men jag har sagt till pojken att han får ta sig hit idag för jag klarar inte av att cykla
vill ju inte att halsen ska bli värre precis.. med med honom vet mn aldrig.
Så kommer han inte får han ha så kul utan mej idag också.

Ne nu är det nog dags för Ben&Jerrys tror jag.
Hörs senare, Kram!


Fredag

Aaa, detta vart ju en rolig fredag! Hemma och titta på tv.
Palle skulle spela cs som vanligt och då va det lika bra att dra sig hemmåt :)
Jag ska snart gå över till coop och köpa lite Ben&Jerrys så jag kvällen inte bara blir en pina!

Hoppas ni får en roligare kväll med lite mer fart i,
Ha de gött ^^

Sessan ^^


091002

God morgon folk!
Det vart så att jag sov hos min sötnos iaf, för jag klarade inte att vara hemma!
nu har jag iaf sovit gott och det är dags att äta frukort! :)
Idag vet jag inte vad som händer, ska ringa mamma och höra om hon har ringt sjukhuset, troligen inte
då hon är väldigt glömsk ^^
Inga planer för dagen så får se vad dom dyker upp, kanske blir en tur till myråsen för att
hälsa på min sötnos, Sessan!

Hörs senare, Kram!


-.-

Aaa denna dag vart det inte så mkt städning, ingen sötnos heller.
kanske tur det också. Han var ju såå bakis idag!
får la se om vi ses imorgon eller vad som händer då de e fredag :)
Jag är verkligen inte på något bra humör just nu och vill hitta på ngt..
Men det finns typ inge att göra. sen behöver jag vinterkläder också!!
Kan ju inte va ute utan att frysa ^^ hihi

aa ne nu tror jag att jag går en sväng eller kollar på film!

Vill fan bara skrika ut!

Hörs imorgon, God natt!






091001

Jag förstår inte riktigt själv varför jag inte har gått upp förän nu!

Jag kommer aldrig kunna somna ikväll pga att sängen är det bästa som finns.!
Borde skaffa en säng som inte är lika bekväm så man kommer upp på dagarna!
Ne detta var faktisk en dag på länge som jag sooover ut!!
imorgon blir det att dra sig upp ur sängen troligen!
Annars idag så vet jag inte vad som händer, ska försöka städa lite kanske
och tvätta. Sen blir det troligen inte att träffa sötnosen då han kanske sover ute i Myråsen.
Men imorgon SKA vi träffas!! :)

Hörs senare.


Min sötnos Pricken får stå för bild! :)


Rolig kväll!

Så efterbliven som jag e så glömde jag skriva innan jag stack till Louise för att va med Louise, Hannes och Jacob.

Vi hade det väldigt kul idag, eller aa ganska iaf.

Vi spelade TP och gissa vem som vann liksom.. ME!! =D

Sen glodde vi på idol lite och sen va det Greys Anatomy som gällde
och vi sparade nog det roligaste till sist; Mario!!!

Annars så pratade jag med sjukhuset förut och dom sa att jag inte skulle få operera foten förän
nästa år, och jag e så deprimerad och skogsTokig just nu!
Som tur e ska mamma ringa på fredag och skälla lite åt mej, orkar verkligen inte gå och ha ont varje dag mer!

Hörs, ♥ (slänger in bilder på skor jag vill ha)


33980-GREY




38651-BLACK


Nelly  Shoes - Derby










RSS 2.0