091127

Äntligen Fredag, får bara hoppas på att den kanske blir lite rolig då oxå.! Jag mamma och mormor ska åka till Toyota för mormor ska kolla om hon hittar någon liten söt bil. Sen kanske vi drar en sväng till Stan och kollar lite och jag får väl hålla mina tummar på att vi kanske åker till Skövde eller Lidköping ^^

Annars vet jag inte vad som händer, ska se med folk om de ska festa och så men får se.

Have fun, Kramkalas ♥


091126

Välkommen lilla tråkiga Torsdag, dålig uppdatering I know men lilla mormor e på besök så då e jag väldigt gärna me henne.! Jag och mormor har varit ensama hela dagen tills 3 typ då mami kom och det visar sej att vi har samma intresse. Korsord nämligen, fett najs plus att jag börjar verkligen bli bra på det också! Mycket bättre kan det fan inte bli nu alltså:) Imorgon så jobbar inte mamma och jag vet itne vad som händer, ska försöka få DomTvåDamernaSomHatarAttShoppa till att åka te skövde eller Lidköping så håll tummarna för mej gott folk!
Nu e det dags för mej att lösa vidare och även läsa krimanalfall, sjukt bra faktiskt!!

Så have fun så höres vi, Kramkalas♥


091124

Tisdag och jag har precis ätit frukost. Ska snart ut och ta en cigg för att sen städa undan en massa så mamma slipper, för imorogn kommern MORMOR:D:D:D:D:D:D Jäklar va kul det kommer bli, hoppas jag iaf ^^
Visserligen städade jag igår men Prillan hade kompisar hos sej inatt och det märks i köket då det är saker överallt. Men jag tänkte vara duktig för en gångs skull innan jag åker till Lidköping för att träffa Roberta. Skulle egentligen träffat Fina-Lina också men hon mådde inte bra som alla andra inte heller gör från sprutan nu.. Så får hoppas att jag får träffa den pricken en annan dag då, saknar juh henne som tusan ^^

Något mer som står på dagens planering vet jag inte, ska väl inte vara i Lidköping så länge skulle jag tro,
Vi kanske går och kollar lite i affärer och pratar och skit men e nog hemma te 6-7 kanske. Sen ska jag oxå göra en julblomma som vi ska ge till mormor i morgon, och bild får ni antagligen se ikväll när den e klar ^^


Ne nu måste jag städa och fixa mig innan bussen går, KramKalas♥



091123

God morgon. Kände för att sova ut idag och jäklar va skönt de va. Igår va jag trött hla dagen och gick och la mej vid 10 tror jag nog de va, mesigt mn skönt som fan! Nu har ajg precis ätit frukost, det vart mannagrynsgröt med hallonsylt och mjölk. En riktigt bra start på denna tråkiga dagen.. Jag ska snart ut på promenad och vädret akn ju bli lite bättre, Mulet och blåsigt! Hoppas andra dagar i veckan blir bättre. :)
idag vet jag inte vad som händer efter promenaden, kanske ska gå och sola då det är halva priset november ut men kan också städa lite för det lär nog behövas^^
sen ingår väl tvättning i det också -.- Roligare dagar finns väl men idag kör vi en tråkig dag:)

Kramkalas♥






091122

God morgon. Sitter hemma hos Patrik och ska snart hjälpa till att städa lite ^^
I fredags så va jag hemma och drack med lite kompisar men igår hade jag skit kul först hemma hos John och sen gick vi till Andreas och käka macka och sen vart det Olins en stund men det var inte så kul där så vi gick ut och mötte på massa folk och det vart efterfest hos Patrik, hade riktigt jävla kul faktiskt och hoppas att en sån här dag kommer snart igen, nu ska jag dra mej hemmåt!

Kramkalas♥

091020

Äntligen fredag brukar man väl säga idag men njae... Jag vet inte om jag håller med!
Känns som att detta kommer blir en ganska så tråkig och lugn fredag :)
Kan väl vara skönt det ocksåmen e faktiskt på lite party humör ^^ hihi Pemelie ska vara barnvakt idag så då kanske man kan komma och hälsa på henne lite och så. Även tjata på henne att ho ska med till Sälen oxå :)
Idag så gick jag upp vid 10 *stolt* och gjorde mannagrynsgröt, gott men fan va mätt man blir. Jag och mamma började öven packa handukar, sängkläder och så till Sälen så slipper man tänka på det senare. Provade även mina termobyxor och fan va stora dom va.! Har iaf ett nytt bälte till dom så det blir nog bra, hihi.
Vi börja även skriva en lista på vad man ska ha med sej, det e ganska så lång men inte klar på långa vägar xD
Igår så tog min bror ena av våra sötnosar så nu har vi bara en kattunge kvar och tycker så synd om den nu när han e ensam :( men han har ju Oskar som tur e, hihi.
 
Lilla pricken fick ett nytt hem ^^


Ne nu ska jag nog ta och göra iordning mej och gå ut på en promenad
det är faktiskt ganska så fint väder ute, solen skiner och det är inte allt för kallt.
Lite blåser detväl men de e ju sak samma ^^

KramKalas♥

 


091119

Torsdag idag och tråkigt väder ute. Har bara varit hemma hela dagen förutom när jag gick till coop och köpte cigg! Har duschat, så när håret e torrt blir det nog en promenad. Har varit så dålig med det de senaste, visst jag har varit ute och gåttmen inte lika mkt som förut :) Men nu jävlar!!
min kära bror ringde förut också och det kanske blir så att jag får jobba imorgon men det e ju pengar för fan ^^
annars så vill jag verkligen festa, e super sugen på det :D haha men vi får se :)

Idag blir nog bara en lugn dag, promenader som tusan och bara läsa körkortsboken.
Kan juh höra hur Malin mår så kanske man kan kila iväg till henne en stund sen :)


KramKalas♥


Fullt upp hela dagen!!

har varit hemma någon timme nu men har verkligen haft fullt upp hela dagen, vid 9 imorse så va jag på möte med arbetsförmedlingen, sen tog jag en buss till Skövde, träffa på Lilla Pemelie så vi chatta oss trötta igenom resan te Skövde! Jag gick och kollade och blev kär i ett par helt jävla underbara skor! Vill ha, vill ha, vill ha!!
men det får vi se hur det blir med det...
Ankle boot
♥♥♥♥♥


Jag träffade sedan upp Emma och vi gick och kollade bara en liten stund tills hon blev sugen på att fixa sina naglar, så hon fixade dom och det blev riktigt fint faktiskt, så det var välspenderade pengar :)
Jag gick och kollade i lite mer butiker och hittade faktiskt ganska så mycket som jag vart sugen på att köpa. det jobbiga e att på varenda jävla plagg ska de juh typ va paljetter på, blir knasig. Även om jag tycker det ganska så snyggt ibland, men dom kan ju tona ner det lite iaf.. :)
Vi skiljdes sedan åt och jag var hur toanördig som helst så jag gick till pappa drack lite kaffe.
Sedan va det Malins tur att få stå ut med mej men vi prata bara lite, tog en cigg och sen drog jag mej hemmåt. Och jag fick faktiskt gå i regnet.. Mysigt, jag lovar!!
Så nu e jag hemma kollar på Stockholm-Arlanda och sen får jag se om det blir Greys Anatomy.
Beror på vad för humör min så kallade syster e på -.-

Sen så kan jag komma med lite nyheter, jag har troligen jobb snart!! =D

Kramkalas♥


My lovely shoes!

idag så har jag bara tagit de lugnt, har en klump i magen igen och tror jag ska åka från Skara ett tag :)
Sälen kommer bara närmare och närmare och jag längtar så jag spricker!! Får ta ett kort med mina goggles som en viss person gillade förra året ^^ Hahaha
Har varit ute och gått en sväng nu på kvällen och är precis nyduschad, hoppas bara jag somnar gott nu ikväll för imorogon blir det att gå upp vid 8 för 9 ska jag vara på arbetsförmedlingen, lånar Malins busskort oxå så jag ska ta mej en sväng te Skövde imorgon och kolla om det finns ngt snyggt där..


Sov så gott så bjuder jag på mysiga bilder på underbara skor ♥

40029-BLACK      
jewel strap pedestal platform


39838-RED

39565-BLACK








091117

Tisdag idag och jag skulle egentligen gått ut med Emeliepå en morgon promenad men min fot gjorde så jäkla ont, men nu när jag har varit uppe och gått lite så känns det lite bättre och det blir nog en promenad för min del oxå snart^^ Igår så va vi i Götene och hälsade på bror och hans tjej och lilla underbart döta Yoshua:D
Hade skit kul och käkade supergod mat, lekte som tusan så det var väl inte konstigt att jag somnade direkt när jag la mej. Kanske ska åka till Götene en sväng idag oxå, Yoshua ville så gärna leka med mej men får se hur det blir med det:) Kanske ska dra en sväng till Lidköping också och träffa Lina och Roberta men får se om jag orkar ta mej dit ^^

Kramkalas♥


091116

Måndag idag och gårdagen vart helt okej. Emelie va och hämtade recept på cupcakes och jag gick en promenad mot stan och solade, skulle sedan träffa Emma men det vart lite strul med henne och daniel så det vart bara en snabbis kram innan hon försvann och så vart det en cigg med Strömberg. Sen kila jag hemåt och tog en dusch, bakade en kladdkaka medan jag väntade på att håret skulle torka och sedan fixade jag det. Käka en bit av kladdisen och sedan drog jag iväg mot Palle, han va så duktig och städade medan jag kom så fick sitta och vänta på honom när han va inne i duschen och sedan gick vi till Ica ich handlade lite, självklart va jag tvungen att handla lite godis oxå, men bilar e ju så super gott ^^ Vi kollade på en film som hette I could never be your woman och det va la sådär. Den funkade helt enkelt. Vi snackade och så lite och sen va det dags för mej att åka hem.. på vägen hem så tog jag en cigg med Strömberg och tjöta lite och när jag kom hem va jag fan hur trött som helst, somnade nästan i soffan men klarade fan att resa på mej och cykla till Fredrik en snabbis och tjöta lite.

Så för en gång skull har jag faktiskt sovit jävligt bra! Det behövdes kan jag ju garantera =)

Idag så har ju absolut itne gjort mkt än så länge, men ska nog dra upp till Mami ett tag och låta tiden försvinna bara sådär. Sen ska jag nog sola oxåom jag orkar, annars tar jag nog en sväng upp till stan och träffar söta Emma!

KramKalas♥


091115

Välkommen söndag! Låg och läste igårmedan jag väntade på att tiden skulle gå och så får jag sms utav Malin att vi ska mötas tidigare. Det var ju bara att flyga upp ur sängen och fixa sej och kila iväg..
Men det var faktiskt ganska så kul hos Becka, tanten av väl lite knasig men bra gick det iaf. Även om jag ville köpa ngt så gjorde jag inte det, ville köpa saker jag inte direkt har användning för längre precis. Får höra med Malin sen hur det funkar :). Vi gick senare vifare en tur på stan, och sedan så våldgästade vi Andreas!! Han gjorde juh inget speciellt som tur va så. Malin hade väldigt tråkigt så hon städade hans lägenhet men tyvärr så ville hon inte fortsätta hos mej, Haha.. Sen så försvann bara folket mer och mer och sist va det bara jag och Malin kvar men vi drog oss också hemåt, i regn -.-!!
Sen kunde jag ta mej fan inte somna, sist jag kollade på klockan va hon 05.54 och det var inte trevligt!
Vet inte vad som har hänt men fortsätter det såhär så får jag börja kolla upp det tror jag, jag orkar inte ligga vaken sålänge för att sen försöka gå upp skapligt, skitjobbigt e det!

Aja, nu e jag vaken och väntar på att Emelie ska hämta recept på cupcakes^^
Sen ska jag gå och sola hade jag tänkt så får jag även en promenad på köpet ;)

Kramkalas♥



091014

Good morning! Vädret verkligen suger, regn och blött ute, inget vi gillar precis.! Men hösten har väl alltid varit så om jag minns rätt. Igår så va jag med Malin hoc hennes mamma, riktigtmysigt förutom när vi skulle hmmåt då det verkligen snöade som tusan och med min skor höll jag på att ramla minst 50 gånger, Otroligt!!
Vi gick iaf till Lisa en stund och sedan hemmåt och då va det bara att slänga på sj mjukis kläder, läsa körkortsboken och sen nanna! Och för en gångs skull så sov jag bra hela jävla natten, har nästan längtat efter en sån bra natt efter alla dåliga nätter nu :)

Ikväll så är det sminkparty hos Becka, kan bli riktigt kul faktiskt och sen får man se om man kanske får med några partysugna ut till åsaka för det skulle troligen vara fest där men dåmåste man juh fixa skjuts och saker så vi får se hur det blir, vore kul att träffa lite folk iaf :)

Nu är det nog duschen som gäller, kör på långt hår idag skulle jag tro,men om mitt minne e på topp så kanske jag hinner slänga in ngt inlägg innnan jag drar mej!

Kramkalas♥



091103

Fredag den 13:de och denna dag kommer INTE blir bra! Har en konstig känsla i magen och har knappt sovit ngt inatt heller -.- Ska väl snart gå en promenad mot stan men funderar på att hoppa in i duschen först och sen gå till mamma ist, beslutångest kan man väl kanske säga..
Igår så va jag i Mariestad med Mami, Micke och Prillan. Vi va på Karlsson för dom skulle kolla ngt där och klart att det vart lite godis som man fick med sej hem då. Va sen och hälsade på Emelie när hon va Barnvakt men va där en snabbis för jag gick vidare till Malin och drack Kaffe, yumyum! Vi satt och tjöta om allting och jävlar va skönt det är att bara prata så, så skönt att få ut allt som man tänker på också! Sen kom hennes granne och lånade telefonen, han hade ont i bröstet och vi följde honom över och så fick vi ringa ambulansen och så, ganska läskigt men det gick ju bra som tur va :) Sen när jag kom hem så va jag verkligen trött men ändå somnade jag inte förän 6 typ.. Låg vaken, kollade på film, va ute och tog frisk luft men inget hjälpte. Det vart ju inte bättre att man vaknar då och då när man väl har somnat för man drömmer mardrömmar "/
Hoppas verkligen jag har fel gällande datum och dag..

Hoppas ni har haft en bättre natt, kramkalas♥

Tänkte slänge in en bild på mej men lilla söta missen kom och la sej i nacken på mej xD


091012

Torsdag idag och jag kom precis hem från en promenad, så jävla skööönt! :)
Igår så vart det ingen film med Patrik utan han har gått och blivit sjuk, men jag var ute på promenad och träffade Fredrik, vi tjötade som vanligt och sen gick jag hem! Såklart så va det Greys Anatomy igår som gällde, gud vad jag älskar den serien!! ♥ Sen skulle jag sova men kunde inte sova så jag gick och mötte Strömberg en stund, tog en cigg och snackade lite, sen när jag kom hem skulle jag egentligen kolla på Master and Commanders men valde Moulin Rouge ist, orkade inte kolla klart på den iofs men gud va den filmen e bra ^^

Idag vet jag inte om jag ska till stan och dricka kaffe med Andreas och isf släpar jag med mej lilla Skitungen Fredrik så han får komma ut lite ^^

Kramkalas♥




091111

God morgon, sitter och äter kladdkaka till frukost just nu och ska snart ut på promenad.!
Mamma kom hem ganska sent från sjukhuset men hon hade inte brutit ngt iaf, som tur e. Så det blir kryckor några dagar framåt tills hon känner att hhon kan gå på foten. Så nu ligger hon i Sängen och läser, kommer väl bli hennes planering dom främsta dagarna :P
Idag har jag inget planerar, skulle va med söta Olivia men hon hade prov som hon va tvungen att plugga till, sen vet jag inte om Patrik hör av sej, vi pratade på att kolla på film ikväll men får se om han vill det annars så får jag va hemma och hjälpa mami ^^

Kramkakas♥


Tisdag

Happ, va på coop och handlade grädde för en stund sen, bakade kladdkaka och även mat förut så det va allt gottit med lite efterrätt nu på kvällen ^^ Mamma har åkt till till sjukhuset pga sin fot, hände något på jobbet så hon kommer troligen hem med kryckor och blir sjukskriven ett tag. Allt kan kännas mycket bättre just nu egentligen men man får ta en dag i taget och hoppas det blir bättre, hoppas morgondagen blir bra och rolig och det blir som man nästan har bestämt ^^ mihihi det vore hur skönt som helst iaf.. :)
Nu är det NCIS, sedan desperate housewives som gäller och kommer inte mamma och Micke hem tidigt under kvällen så e jag vaken till syster sover så allt e lugnt :)


Have a good night ♥


091110

God morgon, idag är det tisdag den 10 november och det är typ mulet ute "/..
Idag fyller min kära bror 20 år så ett stort grattis till honom, och även min morfar skulle fyllt 70 år idag så jag grattis honom också eftersom han alltid kommer finnas kvar! ♥
Jag ska snart ut på en promenad hade jag tänkte, ska till stan och tända ljus u kyrkan för morfar sen funderar ajg även på att hälsa på Pontus, farmor och farfar.. Har lite ont i foten idag så får se hur mycket jag orkar gå egentligen. Ska även ringa sjukhuset i Skövde idag och ställa mej i kö igen, det finns ingen klinik som tar emot mej så jag får vänta tills nästa år på operation, tyvärr. Igår så fick jag tanka på min mobil för mami så jag har äntligen pengar på den igen :D fick nästan panik när jag inte hade det :)


Kramkalas♥





Måndag

Är hemma efter en promenad nu. Va hos mamma förut och gjorde typ inte så mkt, fick bara reda på lite roliga saker om en kompis som jag ska reta xD Haha.. Eftersom jag inte gick så lång promenad förut så tog jag än lite längre nu, frös som tusan först men inte efter ett bit så vart det typ skönt, lagom varmt helt enkelt ^^

Nu ska jag väl hjälpa mamma att laga mat och sen så får jag se vad som händer, vill kolla på film idag egentligen med en kompis men så blir det nog inte, så får se om jag hittar någon film hemma som jag inte har sett ist.


Kramkalas♥


En mkt bra låt, Jay-Z feat. Alicia Keys - Empire State of Mind





091109

Idag är det Måndag och en ny vecka!

Jag fick hem fem exemplar av skaraborgstidningen från när vi va med, så tydligen så fick vi i föreningen varsin :)
Ska snart gå en promenad för att sen gå till mamma och fiixa lite med trasor så dom inte tjatar så jävligt!
Igår så va jag hemma för det mesta, va då hos pappa och sen så gick jag ut en promenad och gick då till Fredrik och vi stod och tjötade som vanligt, hade egentligen lovat honom att komma och väcka honom men njae, jag klarade itne ens att gå upp tio idag så, aaa.. Under dagen vet jag inte riktigt vad som händer förutom detta. Får se om jag kanske skulle träffa någon, mina pengar på mobilen e slut så jag MÅSTE tjata på mamma att jag ska få pengar till att tanka den, känner mej så jäkla naken utan att ha pengar på mobilen.. Mobilnörd? JA!! =D

Kramkalas♥




Fars dag!

Har varit hos min pappa precis och grattat honom lite. Patrik kom och hämtade mej och Mikael va tyvärr i Sthlm så han kunde inte vara med, men vi käkade lite bullar och drack kaffe, mysigt!! :)
Hade precis duschat när Patrik kom så fick sätta upp håret i två flätor och se ut som en mupp på coop när vi va där, hade inget smink heller men va fan! Shit The Same! ^^
Nu lyssnar jag lite på musik medan håret ska torka så jag kan platta det, så slänger upp en goding åt er ;)

Ciao Ciao ♥


Donkeyboy - Ambition




Silly Boy - Eva Simons


Söndag och dålig uppdatering!

God morgon! Söndag idag och har varit lite dålig på att skriva men i fredags så va jag hos PAtrik och kollade på film, kollade på The Proposal och jag tyckte den va skit bra medan patrik inte kollade det sista typ, Haha..
Vi pratatade lite och så och jag provade även på att spela cs som jag ska bli grym på, någon dag så :)
Igår, Lördag så va jag och emelie ute och gick en promenad till stan, skulle tjöta med Mg men hon hade fullt upp så vi kom tillbaka senare och pratade lite, sen gick vi till Ida en timme och sen gick vi till Mg och käkade massa kakor och tårta eftersom hon fyllde år i Fredags :) Och senare på kvällen så stack jag till malin och Madsen som hade fest, det var ganska så kul menmådde lite dåligt senare på kvällen och va även väldigt trött så efter vi hade gått upp till stan och käkat på SG så lånade jag Patriks cykel och cyklade hem, hade skit svårt att somna och vaknade hela tiden, Hatar att ha klumpar i magen, vet inte ens vad det beror på men det går nog över efter min promenad som jag strax ska ta^^
dagen blir väl att bara vara hemma skulle jag tro men vi får se om någon hör av sej :P

Kramkalas♥


091106

God morgon. Idag är det Fredag och HELG! får se om det blir ngt festande eller om jag gör ngt annat.
Nu ska jag iaf ta och ringa gubben som jag egentligen skulle gjort igår, och pinsamt nog så e jag med i Skaraborgsbygden idag ^^ hihi

Jag ville verkligen inte vara med på kort men va man typ tvungen så va man xD Haha

Aja, ska snart sätta på lite Make-up så man slipper se ut som ett monster och gå en promenad!
Ne nu har jag ringt gubben och det gick skit bra verkligen! Så nu är det dags för promenad
och sen går jag nog till mamma lite ;)

kramKalas♥







Torsdag

Kom precis hem från att ha varit i stan :) va och sola och gick sedan till Emma och Strömberg. Då va Fredrik och en som jag inte kommer ihåg vad han heter ^^ va ganska så kul där faktiskt. Vi satt och tjöta och och reta Fredrik lite, sen så bakade jag och Emma Kladdkaka, eller aa Emma bakade och jag kollade på men jag vispade faktiskt grädde lite och den fick vi vispa för hand efter som själva elvispen va borta..
Nu sitter jag och kolla på EMA men ska nog snart hoppa in i duschen. Ringde inte gubben idag så får ringa honom imorgon om jag nu kommer ihåg och vågar haha. Ne men nu bli det tv och dusch sen sova, kanske tar en promenad innan om jag orkar, visst att det snöar ute men det är inte så himla kallt faktiskt :)

Sov gott, kramkalas♥


091105

Tråkig start på dagen kan man ju lätt säga.. fick brev från Capio Artro Clinic Ab i Sthlm och dom kunde tyvärr inte ta emot mej då min åkomma inte tillhörde det dom behandlade där. Så det blir ingen operation i Sthlm iaf. Mamma ska ringa till Malmö då vi har fått en rekomendation från en vi känner att dom ska  tydligen vara väldigt bra där, känns ju lite tråkigt bara att åka ner dit där man inte hör vad dom säger, men får jag foten opererad så e jag nöjd :). Aja, ska snart ut på en promenad och utsätta min fot för lite smärta haha typ.. Sen vet jag inte riktigt vad som händer idag. Ska ringa en gubbe och prata lite om en lokal åt föreningen men eftersom dagen inte började bra så tror jag inte något kommer bli bra idag, haha bara känns så typiskt xD
Eh, dags att ta på sej kläder för att gå ut i snö blandat regn typ, aa pyttelite kanske det är men iaf, mitt hår kommer ju definitivt inte vara rakt när jag kommer hem igen, God bless the plattång!! ♥

KramKalas ♥


Onsdag

Denna dag vart väl helt okej, det känns som att jag börja bli frisk nu igen också så detär bara bra =D
Jag va hos mami och hjälpte henne lite men gick hem förmådde inte så bra kollade på tv lite och cyklade sen till stan i motvind plus att det snöade också så man såg juh inget! Men träffade Jessica och kollade på när hon tränade gymnastik, aa hon gjorde kanske inte så mkt men hon sa till alla andra iaf ^^ mihihihihi
Jag lovar att jag vart verkligen hur sugen som helst på att börja så nu håller jag bara tummarna för att jag ska få en tid för operation snart, jag SKA börja gymnastik igen!!! :)
Mamma kom och hämtade mej sen som tur va, hon och Prillan hade varit på coop och handlat lite blommor till Micke, så jag har ätit supergod smörgåstårta idag och ett wienerbröd, plus saft! känner mej väldigt mätt nu bara "/! Men aja, imorgon kommer jag vara lika hungrig igen så det kvittar väl antar jag :)
Kollade på Greys Anatomy för en stund sen också, gillar serien sjukt mycket men lite knasig blir den allt ibland..
 hoppas att det blir bättre för dålig kan den aldrig vara. Har varit i duschen nu och nu är det dags för mej att nanna, sov så gott allihopa, KramKalas♥


091104

Börjar dagen med att säga grattis till mammas kille Micke som fyller år idag! GRATTIS!! =)
Min dag började annarsmyckket sämre då jag vaknar upp med hosta, snuva och halsont!
Helvete va jobbigt det är, tror det kan bero på alla promenader jag har tagitoavsett väder ute:)
Men det ska fan inte stoppa mej från att gå ut idag:) Jag har ju ingen feber men jag har min Enorma halsduk som jag helt enkelt bara älskar. Försökte få mamma att åka till Skövde mej nej då som vanligt, så jag gårväl en promenad snart om jag orkar, det blåser nämligen ute och det känns väldigt kallt faktiskt.!
Annars så får jag väl gå upp till Mami och hjälpa henne lite, eller aa göra henne sällskap kanske med andra ord!:)

Dags för lite frukost och definitivt te!

Kramkalas♥




Lååång promenad

Snacka om att jag har varit ute på en Låång promenad :)
vid 11 gick jag ut och gick till stan först och gjorde lite grejer sen så gick jag till kyrkogården och hällsade på
Farmor och farfar och sötnosen Pontus, gud vad jag saknar dom alla♥

Sen gick ja och mötte Fredrik lite och vi gick till Strömberg och han spelade lite och sen skulle
dom käka pizza så då gick jag hemmåt! Så nu e jag hemma och värmer mej, får se vad som händer senare..

Kramkalas♥

hatar när håret blir lockigt så fort man går utanför dörren ^^


091103

Gud va jag har sovit dåligt inatt. Somna hur sent som helt och vakna flera gånger. Sen vaknar man upp på morgonen och mår lite knasigt.. Vet inte varför men.. aa får hoppas det blir bättre snart :)
Ska snart platta håret för att sen gå till stan och fixa lite saker, ikväll kunde det ha blivit film men tror nog inte det nu, men det hade varit kul isåfall.. =)

Aja, får försöka komma på ngt iaf :)

Nu måste ja göra iordning mej för att gå min älskade promenad ^^

Ska försöka skriva igen, Kramkalas ♥

Kan man se bra ut när man e nyvaken? xD


091102

Måndag ,mulet väder ute, inget svar från sjukhuset..
Ingen vidare start på veckan och känns som att när jag ringer dom kommer jag inte få nått svar iaf..
Aja, snart dags för en promenad sen ska jag göra iordningn för mej för tidning och lite mer folk kommer.
Jag lovar, ska man vara med på bild så kommer jag verkligen vägra, NO WAY!! :)
Vad jag tror så kommer det nog inte ta så lång tid så sen har jag ingen aning om vad man kan göra.
Nu är alla tillbaka till skolan och skit, lite tråkigt..
så jag får försöka roa mej själv, kanske gå en LÅNG promenad till Jysk lr ngt, kan ju hjälpa mami osså ^^

Kramkalas♥


091101

Första november idag och vårat internet funkar igen!! I'm so fucking happy!
Helgen har väl varit helt okej, drack öl i fredags hos Andreas och John åkte hem vid halv 12 för han va så full xD
Jag sov hos Andreas man vakna vid 6 tiden och gick då hem, såg inte en enda kotte på stan då ^^
Igår så va jag i Götene medmin kära bror och fixa lite i hans flickväns lägenhet, sen så va jag typ hela hela dagen. träffade Fredrik en stund och stog och tjöta och sen kolla jag på tv hemma.
Kollade påen skräckfilm men vågade inte kolla klart så jag kröp ner under mina två täcken och frös och kunde
iofs dra till Fredrik och dricka vin med Thomas men orkade inte, kunde till och med bli hämtat i taxi men tackade nej ^^ hihi

Idag så vet jag inte vad som händer än, ska till Malin snart med hennes busskort och
ska höra med broder om han behöver hjälp i Götene så kanske det blir en sväng dit..
Annars så får vi se :)

Ha det gött, Kramkalas ♥


RSS 2.0