Hemma igen!

Förlåt för att jag inte har skrivit ngt men har inte fått tag på en data där nere i Thailand. på ett sätt har det varit skönt då man verkigen har haft semester och så. Men det kommer fan inte bli någon mer öl för mej på flera veckor. Förstod ite riktigt hur vi kunde dricka så mkt öl, varje dag! Haha, kul va det ju men drinkarna va ju godast om man säger så. Vi har haft det hur bra som helat 40-50 grader i solen, 30 grader i skuggan och vattnet och 30 på kvällarna. Åh, Ta mej tillbaka! kom hem halv 4 inatt så är lite seg så ska snart ta ett bad, packa upp och sen träffa Malin ;D Lite nya inköp har de blivit men inte mycket alls. Pengarna har väl gått åt till drinkar och öl och säkert massa skit.. Måste kila iväg nu så får skriva mer senare!

Puss och Kram ♥




Mot Stockholm!

Snart är det dags att sätta sig i bilen och åka mot Stockholm. Vi ska åka till min morbror först och sen tror jag vi ska påmöte i Globen och sen ska vi ta en bit att äta hela släkten och sen bär det av mot Arlanda! Vi har tur som åker nattflyget ner till Phuket där vi ska bo på ett mysigt litet hotell i bungalows i Karon Beach!
Vi väntar i stort sett bara på min sjukt sega bror som inte kommer upp ur sängen någongång! Vill bara sätta mig i bilen och sova lite, har även bakat kladdmuffins. Gjorde dom si sådär runt ett tiden inatt xD
älskar att baka på kvällen och ta efterrätt efter frukosten ^^

Nu måste jag plocka upp lite nålar så vi höres!
Kramkalas♥







Imorgon smäller det!

Imorogn är det Thailand som gäller, eller aa flyget till Thailand kanske man ska säga! Vi åker från Skara imorgon bitti upp mot sthlm och ska på ett hemligt möte först och sen äta mat med släkten och sen ut mot Arlanda då man får vänta i två dryga timmar..!! -.- kanske kommer det går snabbare då släkten e med och vi får väl göra det så roligt som möjligt och sen så har ju jag min älskade Ipod som kommer vara min räddning under flygresan skulle jag tro! idag så har det varit väldigt stressigt men det har gått bra, allt är packat.. tror jag! Ne nu måste jag gå och kolla vad jag har glömt, för inte glömma något viktigt för då vet jag inte vart jag tar vägen!

Men plattången har jag med mej iaf och nu ska jag baka kladdmuffins till bilen imorgon xD

ha det skönt i kalla Sverige, ska försöka hitta en data och uppdatera där nere!

Kramkalas ♥




hade lite tråkigt så lite underbara bilder ni kan roa er med ;D









5 Mars -10

Gomorron gomorron! Hoppas allt är bra med der, idag är det en kall men ändå fin dag och det finns SÅ jäkla mkt att göra! jag saknar även pengar och kläder som mina kompisar inte har kommit med och blir så jäkla besviken när man lånar ut saker och inte får tillbaka dom, speciellt när dom vet att jag ska åka och så..
Så denna dag blir sjukt jobbig, jaga kompisarna och fixa det som jag har kvar! Längtar tills man kan andas ut riktigt :) Men jag ser verkligen inte fram emot flygresan imorogn,kommermå så dåligt så det inte e sant. Som tur är så har jag fått insomningstablett utav mormor så jag hoppas jag sover gott på planet och inte behöver springa till toan hela tiden ^^ Ne nu måste jag sätta igång med alla saker, ha en härlig dag!


kramkalas♥



Saknar Usa så sjukt mycket!


4 mars -10

Har så mkt att göra just nu så jag vet inte vart ajg ska ta vägen!
Är stressad och hinner fan inte träffa kompisarna innan jag åker och aa hoppas bara jag hinner fixa allt innan vi åker och det skulle inte förvåna mej om jag glömde ngt!

Idag har jag iaf fixat med pengar, träffat Pappa och även Amanda, börjat på bildspel åt mami och plast-Micke
och så gick jag te Malin med en påse jordnötsringar och de va ingen bra idé så vi bara vart sugna på onyttiga saker!

Nu är det dags att sova, sov gott!

KramKalas♥




♥♥ 8 Månader utan er, saknar er så det gör ont! ♥♥


3 Mars -10

God morgon! jag har precis ätit lite makaroner och ska snart dra igång med städningen och även baka Kladdkaka för lilla sandra kommer och besöker sjuklingen i detta hem. Vi har inte träffats på ett tag nu så Mys kommer det garanterat bli ^^ Annars är det bara tre dagdar kvar tills jag åker till Thailand, är faktiskt inte så sugen på att följa med då det har hänt ltie saker så jag får se, tror inte det är en ombokningsbar biljett så får väl följa med och ha fett tråkigt där nere..  Men lite glad är jag idag för att Idag börjar äntligen nya säsongen av Greys anatomy! Är det någon annan än jag som har saknat de så jag nästan har dött, gäller at ha tv:n ikväll bara, annars så får jag väl kolla på datan imorgon lr ngt :)


Ne nu måste jag sätta igång så jag får något gjort och även hinner vila innan Sandra kommer!


Kramkalas ♥


Dags att sova och Må Bra!

Klockan börjar bli sent och det börjar bli dags att sova, jag SKA må bättre imorgon för jag ska med Malin till Lidköping imorgon. Jag MÅSTE även till banken för att fixa pengar så att jag har pengar till Thailand.
Jag har i stort sett packat klart allt, ska bara bestämma om jag ska ha med mej två par högklackade eller ett par... Får fundera på det lite grann :) annars idag så har jag städat, tvättat, tatt de lugnt och lagat mat.
Sedan bar det av till Pemelie då jag kände mej lite bättre och mår fortfarande bättre faktiskt! Det vart nybakade chokladmuffins med hallon i och juice till det, och vad passar inte bättre än Simpsons och sedan dom desperata hemmafruarna :D


Nu ska jag nanna och komma upp tidigt imorgon!

Sov gott, Kramkalas♥


Vilka skor ska jag ta med, båda eller ett par?






2 Mars-10

Vad är oddsen för att man ska bli sjuk 4 dagar innan man åker till Thailand egentligen?
Jag lovar att jag säkert kommer vara sjuk när vi åker och det gör inte flygresan bättre precis,
åh jag håller tummarna så hårt det bara går för att jag ska bli bra och att det inte ska bryta ut till ngt stort!
Känns så oerhört tråkigt att detta skulle hända nu. Skulle egentligen hängt med Malin till Lidköping och så skulle vi kollat runt lite och hon skulle skällt ut lärarna på skolan och så ;D Men ne, nu får man vara hemma hela jävla dagen och jag är så fruktansvärt sugen på snabbmakaroner med ketchup men inte fan kan jag gå och köpa de.
Det är ju ingen annan hemma heller som kan köpa de, supertråkigt!!
Ne nu ska jag äta lite frukost och se om den stannar i magen eller inte!

Ha det bra, pussen hej!! ♥


Bild från Usa -10!


1 Mars -10

Mars är här och snön ligger fortfarande på marken, ngt stämmer inte! Snön har varit här för länge nu och det enda som är bra med snön är att man akn åka skidor, men inte fan kommer man iväg och gör de heller. Nu får snön försvinna! :) Om 5 dagar drar jag till Thailand och det kommer bli så galet skönt! Men veckan nu lär bli super stressig då man ska packa, städa och träffa folk hela tiden! Men nu tänker vi inte på det utan nu ska bloggen uppdateras dagligen och jag börjar med detta inlägg och slänger in lite fin-fina mössor som jag vill ha!^^


Pingvin


Ribb

Emil Forss

Yoki - Blue sky

Vad tycker ni? :P

// Natalie Jacobsson


RSS 2.0