Grattis! ^^

Grattis pappa på födelsedagen och grattis Nataliepå namnsdagen! Har v arit idag hos min pappa och ätit lite tårta, kollade även på video från när jag och mina syskon var små. haha Fan va roligt det var.!

MIn äldsta bror när dom vi var på semester så var han med i en barnklubb typ och så skulle man presentera sej och han bara:  Hej jag heter Patrik Jacobsson är sex år och kommer ifrån Tyskland! haha det var verkligen ngt man skrattade åt!

Helt sjukt hur rolig man kan ha varit när man va liten. Aja.. imorogn så blir det Stockholm och jag hoppas jag hinner slänga in ett inlägg innan vi åker,sängen är enligt mig väldigt skön! ^^

Hörs imorgon, KramKalas

Slänger in en bra låt enligt mig

Man kan inte ge upp!

Efter allt som jag har gått igenom nu så kan jag verkligen inte ge upp allt.. Jag hade ändå börjat ta tag i mitt liv och att släppa detta vore att ge upp!


Den 7 December är en av dom värsta dagarna i mitt liv, och jag lovar er jag har haft ett antal dåliga.

Min Morfar gick bort, och jag lovar er att jag kollapsade med allt. Jag tänkte; att nu behöver jag inte göra ngt. kan skita i allt men nu så vet jag vad morfar vill!  Han var min bästa vän och allt jag gör är för han! Att han betydde så mkt för mig har många svårt att förstå. Så nu har jag bestämt mig för att ta upp bloggen igen och bli stark!



Det glada hjärtat lever längst // William Shakespeare

tårarna bara rinner ner

jag är hemma igen men inte på världens bästa humör, en nära mig har nämligen gått bort och allt känns så värdelöst! Nu skiter jag i bloggen och allt, om ni undrar ngt så kan ni mejla mej på [email protected]

Kramar Natalie

Wihoo nu händer det!

Yes, allt är färdigt för resan till Sthlm. :) Och jag är obeskrivligt glad, det ska bli så SuperSkönt med två stora S att slippa Skara för en helg.^^ Mamma gav mig även lite pengar, fuck va fett nice! Hon är verkligen världens bästa mamma. Hoppas ni tycker det om era med;)

Ne nu måste jag kila så vi inte missar bussen vilket vi troligen gör så att min bror får köra oss enda till Skövde ^^

I'm so happy right now och vi höres, Pussar och Kramar Natalie


24 saker tills nästa år

Då är det den 4:e December och idag skriver jag:

Jag ska ha ett par äkta Australian Uggs Nästa vinter^^



Hugs and Kisses


Godmorgon Torsdag!

Godmorgon, hoppas ni har sovit gott! :) Själv har ajg sovit super och legat och snoozat sen 08.30 tills 09.30 då mamma ringde och jag klev upp. Har precis plattat klart mitt hår och när jag väl har börjat göra det kan jag inte snyga iväg till datan för att skriva ngt inlägg utan jag MÅSTE verkligen platta klart allt på en gång:)
Annars idag så åker jag till Stockholm och kommer fan nog inte ha tillgång till data, även fast jag verkligen måste detta, har ju lite skolarbete och göra.. Vi får se hur det blir med det.^^ Jag lovar att jag ska ta medmig kameran iaf om jag nu hittar den och ta en massvis med kort xD

Hör av mig innan jag åker, Kramar Natalie


Käka kalaspuffar till frukost, fan va gott de e ;)

Greys Anatomy!

ja men Greys Anatomy e ju helt sjukt bra! Måste packa nu och så, vet inte om vi ska ut eller ngt så jag måste försöka hitta kläder som jag kan anpassa tillmitt jefla gips! -.- Guuud så trött jag e på det! Sitter annars och kollar in en film som e sjukt bra Apocalypto  heter den, för ni som inte har sett den, Se Den!!  :) ne nu måste jag kila iväg!

Hoppas ni har haft en bra dag,  Kramar Natalie






Gud vad jag längtar!

Muff! Jag är så uttåkad och längtar som en gorilla till Sälen, den 21 December far vi iväg och jag hoppas till 10 000 000% att jag inte har min ortos (gipset) då! hur kul skulle det annars vara att dra iväg till fjällen när det enda man kan göra är att stå och kolla på alla andra som åker skidor/sowboard, Nee det funkar verkligen inte. Sen så vill jag även ha högklackat på julafton. Jag e ju så mini kort ^^

Nu är iaf tågbiljetterna bokade, som dom tydligen inte var igår det blev väl inte den bästa tiden att åka hem på söndag men det e fanimej svårt att få platser på en söndag, så vi åker hem redan klockan 11.07.!
Men det duger bra, vi har ju hela fredagen och lördagen på oss att hitta på ngt kul!! :)

ne nu väntar jag på min bror som ska hämta mig, jag akn liskom inte göra ngt eftersom min bok "Sandor Slash Ida" är hemma som jag ska skriva om och jag har kört styrka och nu tar jag ledigt, jag tror dom kommer bli lite sura men det skiter jag i. Har ju ffs inget att göra liksom! Aja, jag ska inte klaga mer.. xD

Bokomslag för boken Sandor Slash Ida




God morgon

Jag måste säga att det känns lite dumt att sitta och skriva i skolan men vad har man för val? ^^ Jag vaknade lite sent idag och det tror jag alla gjorde och vi fick skit mycket skäll av Lennart. Jag har aldrig sett han så arg och hoppas jag inte behöver se det igen! Annars så har vi haft lektoin i kost som va helt okej faktiskt dom brukar vara ganska så sega men aja, Han som vi har i det klagar hela tidenpå att jag äter för lite, men jag gör inte det. Bara enligt hans mätningar och skit! Pucko ibland verkligen!

Nu måste jag plugga på, See ya!


Idag den 3 December skriver jag:

Jag ska resa utomland när jag fyller år ^^

Snart dags att sova

Sitter och kollar på film just nu, American Dreamz tror jag den hette. Ska sedan gå och sova efter det börjar verkligen bli extremt trött. Imorgon blir det inte så mkt annars har styrka med Musse klockan 19.00 sen får jag se, åker även hem imorgon så jag hinner fixa allt inför Stockholm gash vad jag längtar :)

Här har ni en alla bild på mig, kan tyvärr inte ta några nya denna vecka när jag är på skolan. Skickar även med en bra låt enligt mig :)

Slow dancing in a burning room - John Mayer


God natt och sov gott, Kramar Natalie


Allt är klart nu!

Åh gud va jag e glad just nu.! Lisa fick ta ledigt och vi kommer åka till Sthlm på torsdag! Sthlm borde akta sej för snart kommer vi xD Men annars så har jag verkligen inte ett piss att göra. Ni undrar säkert då varför jag ens över huvudtaget bloggar men alla har väl tråkigt någongång! Och jag e ju superglad till 100%! så, why not liksom?!


Ne, nu får jag la ta och sätta mig vid tv:n lite, dom andra tränar men det är så kallt i hallen och jag fyser som en istapp och kan ju inte precis göra något speciellt för att bli varm heller ^^ Men tv:n duger bara bra!


Slänger in en gammal bild som ni kan få njuta av ;) 
Vi hörs, Kramar Natalie


Nej, jag är inget hammarbyfan, utan för mig finns
Djurgården i mitt hjärta när det gäller allsvenskan! :)

Skolan igen!

Nu är jag på skolan igen och på bussen så ringde pappa och vi bokade biljetter till Sthlm men Lisa har gjort mig nervös, hon hade inte snackat med sin chef och jag glömde totalt av det men nu så kommer det troligen att lösa sej! Puh.. det känns nästan som att jag skakar sönder xD men Annars så ska jag väl försöka hitta på ngt, är så jävla nervös att hon inte kommer få ledigt! Men vi håller tummarna!!


Hörs senare, Kram Natalie


God morgon

Gud va trött jag blir på mig själv. Jag åkte inte till gbg imorse för att dom skulle ha prov i något jag inte har varit med, så då kan jag lika bra jobba hemma med andra uppgifter istället!:) Men jag var faktiskt uppe klockan 04.45 och började platta håret sen vänta jag till mamma gick upp vid vid 05.15för hon bärjar jobba vid 05.30 och då sa jag att dom skulle ha prov och att det är lika bra att jag bara drar till Lovene på en gång, Puh.. Lite långtinlägg men jag hoppas ni orkar läsa ^^


Idag den 2 December skriver jag:

 Jag skulle jag vilja anordna ett party med tema 50-60-tal. Med sån musik och likadana kläder som dom hade.^^
Skulle egentligen ha fixat detta under detta år men bröt ju foten och det är inte så kul att inte kunna skaka loss xD


 


Ne usch, dags att sova!

Nu tror jag att jag måstesova, ska upp tidigt eftersom det är dags att dra till gbg och plugga.."/ inget jag ser fram emot precis.. Men sen bär det av till skolan i Lovene och det känns lite onödigt att åka dit eftersom jag måste hem på Onsdag igen för i helgen blir det Stockholm med Lisa, fy fasiken va sjukt kul vi ska ha! haha :) Ska ta hand om mina ursöta kusiner Nicholas och Tim och spela Buzz hur mycket som helst tror jag! HiHi^^ Nu ska jag kila vidare till rummet och packa, och sedan sova, Jag går upp hmm.. Låt se.. Jag tror typ vid halv 5 eller ngt..xD

Hoppas ni har haft en bra dag, Pussis


Måste bara påpeka att jag längtar till Sälen som ett svin ^^

Vilken jädrans bra idé!

Jag kom på en superbra idé! nu fram till julafton ska jag skriva om något jag vill ha eller vill göra och nästa år ska jag uppfylla alla grejer.! som kanske en resa eller köpa något speciellt plagg.. Vad tycker ni om den idén?

Idag den 1 December skriver jag:

Jag ska köpa en ny mobil! och inte vilken som helst.

Antagligen en Nokia N95


Eller en Sony Ericsson C905

Genesarets sjö

Haha jag kommer ihåg när jag lyssnade på denna låt! :D det var ett tag sen och väcker många minnen, både dåliga och bra!

Men erkänn att den e ganska så skön ändå!?

Färjan

Just nu så kom jag typ på att det är första december!! =O jag e seg jag vet ^^ Hihi men nu ärdet dags för Färjan som e så jäkla bra, de flesta är ju så jäkla sköna på båten, speciellt Rut och Håkan!! xD

Annars så kan jag inte riktigt komma till gbg imorgonbitti för det går inga bussar! så jag får se hur jag gör..:)

Aja, vad tycker ni om Färjan då, någon som kollar på det? :)




Vad tycker ni om detta

Den 26 december varje år går vi ut och äter fondue på wärdshuset i Tandådalen. Jag brukar aldrig vara riktigt uppklädd om man säger så, men detta året har jag bestämt mej för att vara lite smått fin iallafall, kankske detta skulle funka eller vad tycker ni?









God morgon!

Gud vad jag verkligen måste börja gå upp tidigt och skriva ngt. Jag vet själv hur tråkigt det är om man går in på någons blogg och så är det itne skrivet något nytt för dagen! Men idag så är jag ledig, fick stanna hemma i Skara som tur va men måste tyvärr tillbaka till skolan innan 17.00 då det skulle komma en nisse eller något.^^ Men jag får se hur jag gör. :) Nu annars så kollar jagpå tv lite, ska ringa mamma och höra om vi akn ta en sväng till Skövde, jag måste verkligen köpa vinterskor, fryser som tusan utan det =)


me in this moment ^^
Me in this moment ^^

RSS 2.0