God kväll!

Jag skulle egentligen skrivit imorse men så skulle datan ha sitt eget liv så tyvärr vart det inget. Idag så har jag vart i skolan, en liten stund iaf sen så hälsade jag på Papi och sedan den där så kallade Fredik =)
Det vart en sväng förbi kusin Kristina på kaffe, glasstårta och lite yatzy såklart, även fast det inte gick så bra så va det allt kul iaf ^^ Gick hem för att äntligen äta och kollade in idol, Olle va utan tvekan den bästa! Vilken röst!

Sen tog jag och Kristana den långa promenaden över till coop för att köpa pringels, Julmust köpte jag också! Här ska det allt börjas i tid xD

Nu är jag mätt av för mkt dricka och chips, kvällen avslutade jag och min älskade syster med lite kort på oss ♥








Nu är det dags att sova, god natt!


Goddag, Goddag!

Idag är det Onsdag och solen lyser faktiskt ute! Nog att det blåser men bara med lite sol så blir man ju glad, iaf jag. Min fot spökade från igår tills idag förmiddag så det vart ingen skola.. Imorgon MÅSTE jag dit och jag måste även skärpa mej och börja ringa påmornarna när jag inte kommer till skolan, får verkligen inte bli av med studiebidraget.. Det skulle vara HEMSKT!! Då har man varit i skolan HELT i onödan och så ska det inte bli för mej iaf.!Jag har nu suttit vid datan någon timme om inte mer, har så svårt att komma bort från datan när jag väl sätter mej, skulle kolla Facebook och hotmail men där ser man hur mkt annat det vart med där på köpet!

Idag så ska jag snart gå till min mamma en sväng, sen kanske träffa Fredrik en sväng och kanske Sesse och Emma om jag nu har orken att cykla, lär ju va motvind till stan bara för att liksom! Har även bestämt att jag ska börja lägga ut dagens outfit och kan ju itne lova att jag kommer börja skriva oftare men det vore härligt!!


Lägger in en låt åt min Kusin!




Igång igen?

Får väl hoppas på detbästa menkan inte lova ngt,men jag skulle ärligt talat bli glad om jag kom igång med bloggen igen! Nu så hoppas jag att jag kommer må bättre, ha bättre motivation nu när jag äntligen ka börja med sjukgymnastik för foten, försöka komma igång i skolan och även börja med mitt körkort!

NU jävlar e jag pågång igen!




RSS 2.0