Möte. sen lite mer möte!

Åh rolig måndag man har då, har precis varit på ett möte men ska upp till stan om en timme igen för ännu ett möte! Blir så trött på skiten! Annars har väl dagen börjat bra, sov till elva sen kom kusin över på kaffe sen till lagret en sväng och så var det de mötet. Ikväll kommer enbart bli en lugn och härlig kväll, tänkte att jag skulle laga mat åt lilla Mami så hon blir glad och ska nog börja fixa i mitt rum! :D

Nu måste jag kila, kaffet saknar mig och jag kaffet!

En kall kväll!

Idag är det en kall kväll och jag känner för lite gottit att dricka och smaska på! Självklart finns det mycket gott att välja på men för min del är det julmust och juleskum som gäller! Annars har dagen inte erbjudit så mycket, var med Marianne och Elin och hämtade ett dödsbo och jävlar vad det känns i kroppen, att duscha kommer vara mycket skönare än vanligt! LÄngtar till sängen redan nu men ska kolla på CSI NY som kommer klockan 21.00, me like!

Nu blir det lite musik innan allt de andra skall göras, så ha en bra kväll allihopa!




Fanns även julekum med polkasmak som var en måsteprovapå grej!


Måndag!

Nu kör jag igång med denna blogg igen, ska försöka uppdatera så gott jag kan.
Då var det måndag igen och snart kommer min kusin på kaffe och Yatzy sen kommer även Hellman och joinar oss. Idag ska jag dra mig mot lagret och göra lite nytta också, MÅSTE göra något annars får jag panik!
Dags att koka kaffe och käka någon macka!

Måste bara säga att det e hur skönt som helst att Julmusten har kommit! ♥



RSS 2.0